הסרת שיער באפילציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער באפילציה
    שי לי
    05/07/2011

הי, אני מטופלת ברואקוטן קרוב לשנה, 3 כדורים בשבוע (20 מ"ג לכדור).
    בתקופת הצבא (כיום אני בת 26) התחילו להופיע לי שיערות בודדות באזור הסנטר והצוואר. מאז אני מסירה אותן באמצעות פינצטה, אך אני חוששת שהמצב החריף לאחרונה ואני מעוניינת באפילציה, שהבנתי שזו השיטה האופטימלית להסרת שיער באזורים הללו.
    יחד עם זאת, אני מודעת לכך שלא ניתן להסיר שיער באמצעות אפילציה / כל שיטה אחרת מסוגה, כשנוטלים רואקוטן ואף יש להמתין חצי שנה לאחר הפסקת נטילת הכדורים.
    אני מתלבטת מה עליי לעשות כעת, כי אני לא מעוניינת להפסיק ליטול רואקוטן, ומנגד אני יודעת שכל יום שעובר אני דוחה את הסרת השיער הטורדני בחצי שנה נוספת.. (ואני חוששת שהפינצטה מחריפה את הבעיה, מאחר וחלק גדול מהשערות צומחות לי מתחת לעור וזה בולט לעין..). מה מומלץ לי לעשות בינתיים / בכלל ?
    תודה רבה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת שיער באפילציה

הוספת תגובה

• הסרת שיער באפילציה - תגובה

שי שחר
    05/07/2011

היי שי לי

לצערי התשובה הינה בגוף השאלה,כל עוד את משתמשת ברואקוטן לא ניתן לבצע מריטות בשעווה,בחוט,אפילציה וכדומה כי זה עלול לפגוע בעור הפנים.
    יש לי מטופלות שבמקום למרוט הן פשוט גוזרות את השיער מאוד קצר.

שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו