שיעור יתר אצל ילדתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעור יתר אצל ילדתי
    אמא חרדה
    19/07/2011

שלום

ביתי (כיום בת 4) נולדה מאוד שעירה - השערות הן בכל הגוף - גב, כתפיים, ידיים, רגליים וגם נראה שמתחילה צמיחה באזור הבטן.

רופאים ששאלתי אמרו שכנראה מדובר בעניין תורשתי (עפ"י פיזור השיער וגם לפי זה שקיים שיעור יתר אצלי ואצל משפחתי).

אני מאוד דואגת לה כי אני רואה שהיא מתחילה להיות מודעת לזה וכן היא מספרת שהילדים בגן מציקים לה בגלל זה.

בגלל שאני סבלתי מאותה תופעה, אני מאוד רגישה לעניין ומאוד רוצה להסיר לה את השיער, או לפחות לדלל אותו כך שהוא לא יהיה מוקד ללעג.
    האם יש דרך בטוחה לעשות זאת? חשוב לציין כי השערות שחורות ועור גופה די שחום. האם יש פתרון לעניין? אשמח מאוד מאוד לתשובה.

בנוסף, אם יש עוד אמהות שסובלות מהתופעה ומעוניינות לדבר (לתמוך/לייעץ) אני מאוד מאוד אשמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעור יתר אצל ילדתי

הוספת תגובה

• שיעור יתר אצל ילדתי - תגובה

שי שחר
    19/07/2011

לאמא חרדה

כדי שלא יקראו לך חלילה אמא טליבאן, תניחי לילדה.היא קטנה מאוד וכרגע אין בנמצא משהו שאני ממליץ לעשות עם השיער שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אמא חרדה
    19/07/2011

תודה על התשובה.. אני בכ"ז רוצה לשאול - קיימים מכוני לייזר (לפחות לפי הפרסומים) שמיועדים לילדים, והבנתי שישנם לא מעט ילדים שסובלים מהתופעה. האם אתה מכיר את המכונים הללו?

אני מצטערת על הנודניקיות, אני פשוט דואגת לילדה ולמעמדה החברתי (דבר שבימינו הוא מאוד מאוד חשוב והייתי רוצה לעשות הכל על מנת למנוע מצב של חוסר ביטחון עצמי אצלה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

שי שחר
    19/07/2011

טיפול במכשירי הסרת שיער לא נועד לילדות בגיל כה רך.
    אני חושב שעלייך לגשת להתייעץ עם הרופא שלה ולבדוק אולי יש חוסר איזון בבלוטות מסוימות /הורמונים וכו'
    באמת שיהיה המון בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד"ר יובל ד
    19/07/2011

שלום לך,

בעקרון עדיף שתפנה למכון המטפל ע"מ שהם יוכלו לאבחן את הבעיה. קרוב לוודא שזו דלקת בזקיק השיערה שצריכה להיות מטופלת במקרים מסויימים אפילו עם משחה אנטיביוטית, זה גם יכול להיות זיהום מקומי. קשה מאוד לאבחן מבלי לראות. אם הנקודות כבר מופיעות יור מחודש מאז הטיפול את/אתה בהחלט צריך/ה טיפול. הדרך הנוספת זה לפנות לרופא עור.

בהצלחה,
    סופי ברנר
    care שירותי רפואה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו