פצעונים קטנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעונים קטנים
    אחת
    10/08/2011

שלום לכם,
    עברתי אתמול טיפול הסרת שיער בלייזר לפנים , אני כבר שנתיים עושה לייזר , והבעיה זה שאתמול אחרי הטיפול הופיעו פצעים קטנים ומוגלתיים , אחרי כל טיפול אני תמיד שמה sun burn care לכמה ימים, אתם ממליצים על המשחה הזו או שיש לכם משהו אחר להציע לי שמתאים יותר לעור עם פצעונים מוגלתיים

מודה לדאגתכם מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעונים קטנים

הוספת תגובה

• פצעונים קטנים - תגובה

סופי ברנר
    10/08/2011

שלום לך,

הופעת פצעונים מסמנת כנראה התחלה של דלקת בזקיק השערה או זיהום שהתחיל כתוצאה מטיפול (לאו דווקא זה אומר שטיפול לא היה איכותי, אלא כתוצאה מטיפולי הסרת שיער במיוחד בעורות שמנים בפנים יכול להתחיל תהליך שלדלקת או זיהום). ע"מ לאבחן את הבעיה את יכולה לגשת לרופא עור או לחילופין להתחיל להישתמש במיידית בסבון אנטיבקטריאלי, במידה והתופעה מחמירה בכל זאת כדאי לגשת לרופא עור ע"מ לקבל משחה אנטיביוטית. SUN BURN CARE זוהי משחה נגד כוויות, היא לא מטפלת בתופעות שתיארתי אותם מעלה. ע"מ להימנע מהופעת הפצעים בטיפולים עתידיים כדאי לבקש מהמטפלת שלפני שעושים את הטיפול לעבור על האזור המטופל עם גזה עם אלכוהול או אצטון (כמה שזה לא נשמע מוזר). 2 החומרים האלו הורגים את הבקטריות שיש על פני העור ואז הסיכוי להופעת פצעונים הוא נמוך הרבה יותר.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו