אפילציה ביתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אפילציה ביתית
    ניר
    04/11/2011

היי,

אני מעוניין להסיר שיער מאזור הגבות ועצמות הלחיים וחשבתי על האופציה של רכישה עצמאית של מכשיר אפילציה לשם כך.

האם ניתן לעשות זאת לבד או בעזרת אדם אחר, לאחר קבלת הדרכה כלשהי בנושא?

עד כמה זה ניתן ונוח? היכן ניתן לרכוש מכשור כזה, מחירים?

תודה רבה מראש!
    ניר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אפילציה ביתית

הוספת תגובה

• אפילציה ביתית - תגובה

שי שחר
    05/11/2011

שלום ניר
    אתה מדבר על הסרת שיער באופן כללי או ממש על מכשיר אפילציה-מחט חשמלית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה עצמאית

ניר
    05/11/2011

במקום ללכת לקוסמטיקאית שתבצע את הטיפול במחט חשמלית, לרכוש את המכשיר בעצמי ולעשות את זה לעצמי / לתת לאדם אחר לעשות...

כמובן שרק אחרי שמבררים איך מתפעלים את המכשיר ועושים את הטיפול וכו'..
    כמה זה ראלי?

או שמומלץ ללכת אך ורק לאנשי מקצוע כי מה שאני מתאר עלול להיות מסוכן: נזק, חורים, צלקות וכיו"ב.

שוב תודה! :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה עצמאית - תגובה

שי שחר
    06/11/2011

היי ניר
    זה ממש לא ריאלי ואפילו עצוב שאתה חושב להתעסק בעצמך עם מחט חשמלית.
    מומלץ אך ורק ללכת לאנשי מקצוע בעלי ניסיון רב כיון שאפילציה אכן עלולה לגרום לחורים,צלקות ולפיגמנטציה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפילציה ביתית - תגובה

סופי ברנר
    07/11/2011

שלום לך,

למרות שטיפול אפילציה הוא טיפול לא פשוט - אין דבר העומד בפני הרצון ובגדול הלכ אפשרי. חשוב לקחת בחשבון: הסרת שיער במחט חשמלית מצליחה אך ורק הפגיעה נעשית ישירות לתוך הזקיק, מה שדורש מיומנות של המטפל. ישנם קורסים והדרכות בנושא שאפשר לעבור. יהיה לך מאוד קשה לעשות את זה לעצמך, אבל אם יש בן אדם אחר שמוכן לעשות זאת עבורך ומוכן גם לעבור הדרכה, ללמוד ולתרג בצורה רצינית זה בהחלט יכול להצליח. מכישרי אפילציה במחט חשמלית אתה יכול לרכוש מיד שניה ואז אני מאמינה שעלות מכשיר כזה יסתכם בכ-1500 מקסימום 3000 ש"ח. מכשירי אפילציה חדשים מהיצרן יכולים לעלות מ-5000 ש"ח ומעלה - תבדוק ספק בשם אלקטרו קנול בגוגל. אבל אני מציע לך לשקול כדאיות השקעה כזו אם אתה מעוניין רק לטפל בגבות של עצמך?!

שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

שימרית
    21/01/2012

היי,

האמת שזה משהו שגם אני חושבת עליו ברצינות ... לקנות מכשיר ולעבור השתלמות .. ולהתחיל לעשות לעצמי ולמשפחה ..

יש לך מייל אולי שנוכל להתכתב בנושא ..

מסקרן אותי לדעת אם הלכת על זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו