פלומת שיער בהירה בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • פלומת שיער בהירה בפנים
    אמה
    12/11/2011

    שלום,

    אני בת 25 ובחצי השנה האחרונה שמתי לב כי צומחת לי פלומת שיער בהירה (כל שאר השיער בגוף הוא ככה לחלוטין) באיזור פיאות הלחיים, הסנטר וקצת בלחיים עצמן. גם הקוסמטיקאית שאני עושה אצלה גבות כבר 5 שנים שמה לב לשיעור יתר זה (אין לה אינטרס לשקר למען טיפולים או משהו כזה... ). ואפילו סבתא שלי בת ה- 83 (שלא רואה טוב) שמה לב לשינוי בלי משקפיים.

    1. גלולות- נטלתי גלולות מליאן מגיל 17-22 ברציפות ללא הפסקות. בגיל 23 החלטתי לעשות הפסקה וכתוצאה מכך הפנים שלי "הופצצו" באקנה.נטלתי "קיורוטן" במשך 5 חודשים. מאז לא נטלתי גלולות בקביעות. חודש כן חודשיים לא ולפני כמעט שנה הפסקתי לגמרי עם הגלולות שתמיד היו מליאן (או לודן- הגנריות שלהן, למיטב הבנתי).

    2. הורמונים שחלות ותורשה- רופא הנשים שלי שלל שחלות פוליציסיטיות או כל בעיה שהיא. עשיתי פרופיל הורמונאלי (בין היום ה 3-5 למחזור)והאנדוקרינולוגית שלי שללה בעיות הורמונאליות. בעבר הייתה לי בעיה של תת פעילות של בלוטת התריס ללא טיפול וזה עבר בעצמו. אין לנו בעיה של שיעור יתר במשפחה.

    מאיפה השיעור הגיע פתאום? האם זו תופעת לוואי של הפסקת הגלולות? האם זו תופעת לוואי מאוחרת של הטיפול בקיורוטן? (הגנרי של רואקוטן...). מה עלי לעשות? האם אפילציה היא המוצא היחיד שלי? האם זה ימשיך לצמוח?

    תודה!

    תודה!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלומת שיער בהירה בפנים

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • פלומת שיער בהירה בפנים - תגובה

    20/11/2011

    שלום אמה,
    תאור ממצה כתבת אך לצערי איני יודעת מה לומר.
    נראה שהכל תקין ובגדר הנורמה.
    אין ספק שלשחק עם הגלולות זה לא מומלץ,אך האם זאת הבעייה,לא אוכל לומר.
    בד"כ בפלומה לא כדאי לגעת. אך עפ"י הרגשתך,תוכלי לעשות אפילציה או למרוט.
    בהצלחה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו