הסרת שיער בלייזר בפנים לגבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת שיער בלייזר בפנים לגבר
    רון
    04/01/2012

שלום רב,
    פניתי למכון להסרת שיער בלייזר בבקשה לדילול השיער בפנים עקב זיפים קשים,
    עשיתי מס' מועט של טיפולים ולצערי הרב במקום שתהיה אחידות בדילול השיער זה פשוט יצר לי קרחות באיזורים מסויימים בפנים וזה פשוט יצא מכוער ואני ממש סובל מזה...
    המכון מנסה להתנער מאחריות ,ושנרשמתי לטיפולים נאמר לי בפירוש שזה אמור לצאת אחיד ולא מצב של קרחות בחלק מהפנים (כי חששתי מזה מההתחלה שיווצר מצב כזה),הפנים זה האיזור הכי בולט ואני לא יכול להסתובב ככה שפתאום בחלק מהלחיים שלי יש חור לבן ללא שיערות.....מה אפשר לעשות במצב כזה?האם אשאר ככה תמיד עכשיו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסרת שיער בלייזר בפנים לגבר - תגובה

סופי ברנר
    05/01/2012

שלום,
    התופעה שאתה מתאר הינה ידועה. באיזור הפנים והצוואר אצל גברים ישנו שיער צפוף ועבה,
    ולכן בטיפולים הראשוניים יכול להווצר מצב של קרחות, כי לייזר לא מסוגל לתפוס את כל השיער בו זמנית (בגלל הצפיפות ).
    אך עם התקדמות הטיפולים השיער נחלש, נעשה דק יותר והתוצאות נעשות יפות יותר.
    המקום שאתה מבצע בו טיפולים בהחלט לא אמור להתנער מהאחריות, אלא לבצע טיפול תיקון במידה ולא כל השיער נושר לאחר הטיפול, וכן לבצע את הטיפולים במכשירים מתאימים ובעוצמות נכונות.
    באם תבחר להמשיך בטיפולים - אשמח לעזור לך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להבנתי

יוסי מילבאום
    23/01/2012

להבנתי ביצעת מספר מועט של טיפולים. כמה? בדרך כלל באזורים הנתונים לצמיחה בקצב מהיר של שיער (כגון פנים אצל גבר) דרושים מספר גדול של טיפולים ולכן, להערכתי המצב ישתפר לאחר מספר נוסף של טיפולים. יש כמובן להימנע מטיפול באזורי הקרחות ולהתרכז בטיפול באזורים בהם עדיין יש שיער.

דר' יוסי מילבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו