מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער בעורףאיתי27/01/2012
שלום,
עברתי 3 טיפולי לייזר להסרת שיער בעורף. שמתי לב, כבר אחרי הטיפול השני, שמסביב לאזור הטיפול צומחות לי שערות שחורות וארוכות. הרופאה שעושה לי את הלייזר אומרת שאם היא תעשה גם עליהם לייזר זה יגדיל עוד יותר את האזור שבו צומחות לי שערות. זה נשמע כאילו אין לזה סוף. מה לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בעורף - תגובה
סופי ברנר29/01/2012בכדי לתת תשובה מדוייקת יותר, עליי לדעת מס' נתונים בסיסיים, כגון גיל, האם מדובר בבחורה או בחור, מה עובי השיער ובאיזה מכשיר מטופל.
בדרך כלל אין מניעה לעבוד על שיער בעל פגמנט כהה.
אך מכוון שמדובר באיזור העורף, שנחשב לאיזור עקשני לטיפול, חשובה כאן אבחנה אישית.
אם מדובר בגבר והשיער לא דליל ודק אזי אפשר ומומלץ לבצע את הטיפול.
ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
איתי29/01/2012סופי שלום,
תודה על ההתייחסות.
אני בי, בחור בן 28. כשהתחלתי את הטיפול השיער בעורף היה שחור ועבה. מדובר במכשיר לייזר ולא אינפרא אדום.
השאלה שלי היא לא על אזור הטיפול, ששם עוד מוקדם לדעת אם הטיפול עובד (והוא כנראה עובד כי צומחות שערות 'חלשות', צפופות, דקות..), היא בעיקר על האזור בעורף מסביב לאזור המטופל, ששם גם צומחות שיערות חדשות, או כמו שאני מבין, זקיקים שהתעוררו, וזה מה שמלחיץ אותי. אני רק אחרי 3 טיפולים וזה משמעותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
איתי29/01/2012כתבתי בטעות 'בי', אני בן זכר לכל דבר.. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה - תגובה
סופי ברנר30/01/2012זקיקים רדומים יכולים להתעורר לבד עם הזמן או עקב גירויים חיצוניים או התעסקות כלשהיא באיזור.
ההמלצה שאני יכולה לתת לך הנה: אם השיער מפריע ונראה לעין - כן לבצע את הטיפול,
ואם השיער דק, לא רב ונראה טבעי פחות או יותר - אז לא לגלוש לאיזורים הללו.
כמו כן ישנם מכשירי לייזר מסוג אלכסנדריט, העובדים יפה מאד על שיער דק.
אופציה נוספת: לאחר שתסיים את סדרת הטיפולים וישארו שערות בודדות - אתה יכול לטפל בהם בעזרת אפילציה (מחט חשמלית)
מקווה שזה יעזור לך להגיע להחלטה נכונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)