מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צמיחה מוגברת לאחר טיפולי לייזרהגר01/02/2012
שלום, שמי הגר, בת 18
לפני כשנה בערך התחלתי לעשות טיפולי לייזר באיזור הידיים, קו בטן וקו חזה
מאז שהתחלתי עברתי 4 טיפולים שבעקבותם התפתחו כמה בעיות
מאז הטיפול הראשון בחזה התחילה לי צמיחה מוגברת של שיער, גדלו לי עוד שערות שחורות ועבות במקום הטיפול, וגם מעט מסביב לאזור, בנוסף לזה, כל השיער כבר גדל חזרה כעבור חודש ואפילו פחות כאשר נשארו עוד שלושה חודשים עד הטיפול הבא.
אותה בעיה התפתחה גם באיזור הידיים, מעל איזור הטיפול קרוב לכתף התחילה לי צמיחה של שערות כהות ושחורות, בהתחלה מעט ולאחר מספר טיפולים עוד ועוד שערות צמחו....
הסברתי על הבעיה לרופאה אחת בהתחלה, שאמרה שזה בסדר שדבר כזה ייקרה בטיפולים ראשונים ובהמשך אמור להשתפר, ואחרי זה אמרתי על אותה בעיה לרופאה אחרת והיא אמרה שזה דבר שקורה כאשר יש בעיה הורמונלית ואי אפשר לעשות לי טיפול באיזור הכתף כי זה אזור הורמונלי שלא נוגעים בו ועלול לגרום לבעיות....בנוסף לזה היא שלחה אותי לעשות בדיקה הורמונלית, עשיתי את הבדיקה אצל רופאת משפחה שאמרה שהכל תקין...
בנוסף להכל חשוב לי לציין שהטיפולים באזור הידיים והבטן כן עזרו... באיזור הבטן אני רואה מעט שיפור ובאיזור הידיים יש שיפור מאוד משמעותי בכמות השיער
התוצאות הן כאלו:
באיזור הידיים השיער גודל מאוד לאט ופחות מחצי ממה שהיה בהתחלה
באיזור הבטן השיער גודל יותר מהר מהידיים ומעט ממנו יורד בכל פעם אך גם, כבר אחרי חודש אפשר לראות אותו מתחיל לגדול חזרה
ובאיזור החזה, האיזור הבעייתי, השיער גודל כבר אחרי חודש כולו חזרה, אחרי כל טיפול נהיה רק יותר כהה ושחור ואין שום שיפור שנראה לעין, רק החמרה
עכשיו השאלה שלי זה מה לעשות? האם להמשיך את הטיפול או להפסיק? (אני מפחדת מאוד שהמצב ייחמיר) האם כדאי ללכת לאנדוקרינולוג/ רופא נשים למרות שנבדקתי אצל רופאת המשפחה והיא אמרה שהכל תקין?
האם לעוד מישהו קרתה אותה בעיה?
עוד דבר חשוב לציין, כמו שכבר אמרתי, התחלתי את הטיפול בגיל צעיר (17) והיום אני רק בת 18, האם יש לכך השפעה וזו הסיבה למה שקורה? ואם כן, האם זה אומר שאם הזמן הטיפול כן יעזור בגלל שעברה כבר שנה ואני התבגרתי?
אשמח לעצה, העניין מאוד חשוב לי...תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמיחה מוגברת לאחר טיפולי לייזר - תגובה
סופי ברנר05/02/2012שלום לך הגר,
קודם כל הגיל כן קובע את טיב הטיפול. בזמן שמערכת הורמונלית עדיין לא מאוזנת, הטיפולים להסרת השיער לרוב נעשים פחות אפקטיביים. ולכן ככל שאת גדלה כך גם גדל הסיכויי לטיפול יעיל יותר. כמו כן, האיזורים שאת מתארת הינם עקשניים לטיפול ולכן חשוב מאד לראות בדיוק מה גוון ועובי השיער שיש לך, מה גוון העור ומה המכשיר שאת מטופלת בו. לדעתי אין צורך שתעברי בדיקות הורמונליות נוספות. כי יש לך תוצאות טובות בידיים - לכן רוב הסיכויים שהכל בסדר.
אינני ממליצה לך בטיפולים לאיזור הכתפיים. הדבר יכול לעורר באיזור זקיקים רדומים ועקב כך, החמרה בצמיחה.
לגבי החזה, כפי שכתבתי, צריך לראות בכדי להמליץ לך האם להמשיך או לא.
במידה וביצעת מעל 12 טיפולים ועדיין אין שום שיפור ואף החמרה, תשקלי לבצע אפילציה באיזור זה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)