מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפולי הסרת שיערשיערותיי03/12/2012
שלום
ביצעתי 8 טיפולי הסרת שיער גב כתפיים. התוכנית לה התחייבתי הסתיימה וברצוני לשקול כיצד להמשיך מכיון שהבעיה לא נפתרה עדיין. אני בהיר והשיער שלי יחסית כהה אם כי הוא התבהר לאחר הטיפולים.
הייתי באמריקן לייזר שם טענו כי ה OMNIMAX הינו מכשיר המשלב גם לייזר וגם קרן אור וכי זהו המכשיר המתקדם ביותר בארץ להסרת שיער בניגוד לליטשייר שהוא מכשיר הקיים כבר כ20 שנה.
האם העובדות הנ"ל נכונות?
ומה לדעתכם הטיפול שהכי מתאים במקרה כזה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה נוספת לשיערותיי
הראל03/12/2012עכשיו כשקראתי שוב את ההודעה שכתבת הבנתי שהלכת לייעוץ באמריקן לייזר. אני ממליץ לך לא ללכת לשם, הם לא מטפלים בלייזר עם קרן אור כי המטפלים שם הם לא רופאים, לכן אסור להם לעבוד עם מכשיר לייזר. רק לרופאים מותר לעבוד עם מכשיר לייזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
שיערותיי05/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה נוספת לשיערותיי - תגובה
שי שחר12/12/2012אדון הראל היקר
החל מהיום,הודעותייך יימחקו,היות ואינך מנהל פורום ולא נתבקשת להשיב כאן על שאלות מקצועיות,שתפקידינו כמנהלי הפורום,לענות עליהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך,
דן10/12/2012אני טופלתי באמריקן לייזר עם האומנימקס ומדובר במכשיר משוכלל שהיתרון שלו זה התאמה אישית של הטיפול עד כדי צבע שיער, עובי ואפילו לצבע העור שלי. בסה"כ אני מרוצה מאד. הטיפול קצר יחסית וגם אפשר לשלב טכנולוגיות אור וחשמל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדן, אתה יחצן, לא לקוח.
הראל11/12/2012הבחור רוצה לעבור באיזורים מאוד בעייתיים כמו גב וכתפיים שכידוע לך (או שלא) הם איזורים הורמונליים.
שי שחר המליץ לו לא להתעסק, אני חושב ש״שיערותיי״ השתכנע שעדיף לו לא לבצע הסרת שיער באיזורים אלו. מאוד בעייתי לעבוד הסרת שיער בקרן אור באיזורים הורמונליים שכן הקרן אור חלשה יותר ממכשירי הלייזר ו״פוצעת״ את השיער ולא משמידה אותו כמו שעושה הלייזר. כתוצאה מהשימוש במכשירי האינפרא/קרן אור למיניהם באיזורים הורמונליים יכולה להיות פעולה של צמיחה מוגברת באיזורים ההורמונליים, מה שבוודאי ובוודאי לא יגרום לאף אחד לשביעות רצון. אני חושב שלא צריך לתת ייעוץ כללי מדי כמו שנתת, אם הסרת באמריקן לייזר באיזורים שהם לא בעייתיים כמו רגליים, ידיים וכדומה, זה לא אומר שכדאי להתעסק עם אותו מכשור על איזורים בעייתיים (הורמונליים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדן, אתה יחצן, לא לקוח. - תגובה
שי שחר12/12/2012אני מבקש שתפסיק להטעות גולשים. גם הלייזר וגם ה IPL, שניהם עלולים לגרום לצמיחה מוגברת באזורים הורמונליים.
שוב,אני מבקש שלאתשיב לשאלות במקום מנהלי הפורום.תשובותייך יימחקו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי הסרת שיער - תגובה
שי שחר12/12/2012שלום לך,
בבקשה ציין מה גילך. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהomnimax
כרמית17/12/2012אני מכירה הייטב את המכשיר ואכן הוא משלב בתוכו שתי ידיות האחת IPL והשנייה לייזר, ולא כפי שענו לך.
ישנם אזורים בגוף, וזה משתנה בין גברים לנשים, שהם אזורים הורמונליים. באזורים אלו מספר הטיפולים גדול יותר וזה בכלל לא משנה אם זה ב- IPL או בלייזר. מה שיותר חשוב זה מי שמטפל בך. שידע "לתפור לך חליפה" מדוייקת ומשתנה לפי סוג השערה, גוון העור, התקדמות הטיפולים (צפיפות) ועוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכרמית
גל דוד18/12/2012זה ועוד איך משנה אם זה ipl או לייזר!! לייזר כמו שנכתב לך הוא בעל עוצמות גבוהות משמעותית מקרן אור, הפגיעה של הלייזר פוגעת בזקיק השיערה ומשמידה אותו, לעומת זאת קרן האור או ה-ipl פוגעת בזקיק השיערה ולא משמידה אותו, אלא פוצעת אותו, לכן בלייזר נדרשים מספר טיפולים מעטים מאשר מכשירים שמתבססים על קרן אור.
באופן ישיר לדבריי וכמו שנאמר לי במכוני לייזר מאוד רציניים, ואני מצטט ״אם תשתמש במכשיר קרן אור על איזור הורמונלי, שכן ידוע שמכשיר זה פוצע את זקיק השיערה ולא משמיד אותו כמו הלייזר, אז יש סיכוי גבוה שתתבצע פעולה הפוכה, כלומר, הגוף יצמיח באותו איזור שיער שלא צמח באיזור הזה לפני״. גם בלייזר כמובן יש את הסיכוי הזה, אך במכשירים שהם לא מכשירי לייזר (ipl וכו׳) הסיכויים גבוהים יותר.
דבר נוסף, אם את מכירה טוב את המכשיר שבאמריקן לייזר אז יכול להיות שהוא משלב לייזר, מה שאני יודע הוא שכל עוד יש לייזר במכון קוסמטי, אז חייבים להיות רופאים משגיחים, וממה שאני יודע, באמריקן לייזר עובדות אך ורק קוסמטיקאיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)