ריק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריק
    beok
    06/12/2013

בוקר טוב,
    רציתי לשאול האם מעבר ממכשיר סופרנו ללייטשייר יכול למנוע אדמומיות שנמשכת לאורך זמן רב מאוד (אדמומיות או פצעים קטנים), הציעו לי את זה במקום שבו אני מטופל אבל זה קצת נשמע לי כמו מריחה.
    עוד דבר באותו נושא, זה שיש לציין כי אני עושה דילול ולא הסרה הן בחזה והן ברגליים והשאלה מתייחסת לשני המקומות.
    ועוד דבר בנושא הזה זה מה ההבדל בין המכשירים גם במהלך הטיפול וגם בתוצאות שצפויות לאחר מכן?

\אנא פרט בתשובה לשאלות :)

תודה רבה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריק

הוספת תגובה

• בבקשה תשובה!תודה!

הקפצה
    09/12/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ריק - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    10/12/2013

שלום,
    1. רושם שאתה מפתח תגובה של דלקת בזקיקי השיער (פוליקוליטיס) בעקבות הטיפול, אולם אבחנה אינה אפשרית מקריאת שאלה זו או באמצעות תכתובות אלא עליך לפנות לרופא עור שיאבחן את הפצעים / אדמומיות בעור.
    2. מתרשם שלא יהיה הבדל בין המכשירים בהיבט של הפצעונים או אדמומיות אך, כאמור, גש לאבחון אצל רופא עור.
    3. תשובתי מתייחסת לשני האיזורים.
    4. אין הבדל עקרוני או משמעותי בין המכשירים הן במהלך הטיפול והן בתוצאות.
    בברכה,
    דר' יוסי מילבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

המשך
    11/12/2013

אממ התייעצות עם רופא על מה? זאת אומרת הוא יגיד לי באיזה מכשיר להשתמש? אבל אני מבין ממך שזה לא משנה..? ואיך זה יעזור לי? גם אם הוא ייתן טיפול שירפא את זה זה יקרה שוב.?

רציתי להוסיף שאלה שאני מתלבט בה
    לגבי הרגליים הטיפול פחות השפיע באיזור הברך והירך אז
    האם כדאי לי לעשות טיפול מקומי/ מהירך עד הברך/ או רק על כל הרגל(זו אפשרות שאני לא רוצה גם בגלל משך הזמן הגדול עד שצומח לי שיעא מתחת לברך וגם הסיכון לפצעים. אבל מצד שני אני לא רוצה מצב שבו הרגל תהיה עוד יותר לא אחידה)

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    20/12/2013

המטרה בבדיקת רופא עור היא לאבחן את הפצעונים ומקורם. זה עשוי לאפשר טיפול ומניעה.
    רופא העור לא ימליץ לך על המכשיר הספציפי לשימוש אך יסייע לך בקבלת החלטה האם, לאור תגובת העור, טיפול הסרת שיער בטכנולוגיה מבוססת עור, אכן מתאים לך.
    לרוב, איזורי עור שונים מגיבים באופן שונה לטיפולי הסרת שיער. לכן, ניתן לבצע טיפולים בנפרד באזור השוק (מתחת לברך) ובאזור הירך (מעל לברך) ולהוסיף טיפולים בכל איזור בהתאם לצורך או המטרה. כלומר, אם ברצונך להיות חלק לחלוטין בירך ולא בוק או להיפך, ניתן לבצע יותר או פחות טיפולים באזורים לפי בחירתך או התוצאות המתקבלות.
    בברכה,
    דר' יוסי מילבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו