מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריקbeok06/12/2013
בוקר טוב,
רציתי לשאול האם מעבר ממכשיר סופרנו ללייטשייר יכול למנוע אדמומיות שנמשכת לאורך זמן רב מאוד (אדמומיות או פצעים קטנים), הציעו לי את זה במקום שבו אני מטופל אבל זה קצת נשמע לי כמו מריחה.
עוד דבר באותו נושא, זה שיש לציין כי אני עושה דילול ולא הסרה הן בחזה והן ברגליים והשאלה מתייחסת לשני המקומות.
ועוד דבר בנושא הזה זה מה ההבדל בין המכשירים גם במהלך הטיפול וגם בתוצאות שצפויות לאחר מכן?
\אנא פרט בתשובה לשאלות :)
תודה רבה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תשובה!תודה!
הקפצה09/12/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריק - תגובה
ד''ר יוסי מילבאום10/12/2013שלום,
1. רושם שאתה מפתח תגובה של דלקת בזקיקי השיער (פוליקוליטיס) בעקבות הטיפול, אולם אבחנה אינה אפשרית מקריאת שאלה זו או באמצעות תכתובות אלא עליך לפנות לרופא עור שיאבחן את הפצעים / אדמומיות בעור.
2. מתרשם שלא יהיה הבדל בין המכשירים בהיבט של הפצעונים או אדמומיות אך, כאמור, גש לאבחון אצל רופא עור.
3. תשובתי מתייחסת לשני האיזורים.
4. אין הבדל עקרוני או משמעותי בין המכשירים הן במהלך הטיפול והן בתוצאות.
בברכה,
דר' יוסי מילבאום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
המשך11/12/2013אממ התייעצות עם רופא על מה? זאת אומרת הוא יגיד לי באיזה מכשיר להשתמש? אבל אני מבין ממך שזה לא משנה..? ואיך זה יעזור לי? גם אם הוא ייתן טיפול שירפא את זה זה יקרה שוב.?
רציתי להוסיף שאלה שאני מתלבט בה
לגבי הרגליים הטיפול פחות השפיע באיזור הברך והירך אז
האם כדאי לי לעשות טיפול מקומי/ מהירך עד הברך/ או רק על כל הרגל(זו אפשרות שאני לא רוצה גם בגלל משך הזמן הגדול עד שצומח לי שיעא מתחת לברך וגם הסיכון לפצעים. אבל מצד שני אני לא רוצה מצב שבו הרגל תהיה עוד יותר לא אחידה)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר יוסי מילבאום20/12/2013המטרה בבדיקת רופא עור היא לאבחן את הפצעונים ומקורם. זה עשוי לאפשר טיפול ומניעה.
רופא העור לא ימליץ לך על המכשיר הספציפי לשימוש אך יסייע לך בקבלת החלטה האם, לאור תגובת העור, טיפול הסרת שיער בטכנולוגיה מבוססת עור, אכן מתאים לך.
לרוב, איזורי עור שונים מגיבים באופן שונה לטיפולי הסרת שיער. לכן, ניתן לבצע טיפולים בנפרד באזור השוק (מתחת לברך) ובאזור הירך (מעל לברך) ולהוסיף טיפולים בכל איזור בהתאם לצורך או המטרה. כלומר, אם ברצונך להיות חלק לחלוטין בירך ולא בוק או להיפך, ניתן לבצע יותר או פחות טיפולים באזורים לפי בחירתך או התוצאות המתקבלות.
בברכה,
דר' יוסי מילבאום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)