לגבי אפילציה בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי אפילציה בפנים
    גל
    03/02/2014

יש לי הרה שיער בפנים שממש מפריע לי , באיזור הפאות , לחיים סנטר , כל טיפול אפילציה עולה לי הון בגלל כמות השיער , רציתי לדעת האם אפילציה באמת מסירה את השערות ושווה לחכות ? והאם יש אפשרות לקנות מכונת אפילציה לבית שאוכל בפעם אחת לקנות ואז לטפל בעצמי ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגבי אפילציה בפנים

הוספת תגובה

• לגבי אפילציה בפנים - תגובה

ד''ר יוסי מילבאום
    04/02/2014

גל שלום,
    אפילציה הינה בהחלט טיפול יעיל ולעיתים היחיד שבה בחשבון.
    האם ניסית שיטות אחרות - IPL או לייזר?
    האם בדקת אפשרות של הירסוטיזם לאור תיאורך (הרבה שיער בפנים)?
    ממליץ לך לפנות לרופא בקופת החולים ולבקש פרופיל הרומונלי (בדיקת דם) לשיעור יתר (הירסוטיזם).
    בברכה,
    דר' יוסי מילבאום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל יש אפשרות לקנות מכונה ולעשות

גל
    05/02/2014

לעצמי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעה אישית

ילנה
    04/02/2014

תנסי לייזר בפנים, ואז כשישאר מעט,תוכלי להמשיך עם אלקטרו. פשוט חבל על הכסף והכאב. זה הון של כסף כשיש הרבה שיער

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לייזר בפנים לנשים

יפעת אלקיים
    05/02/2014

כאפילטורית אני לא ממליצה לעשות לייזר בפנים ולא בשום מכשיר אחר חוץ מאפילציה מכיוון שזה עלול לגרום לזקיקים רדומים לגדול ולשער קיים להיות כהה ועבה.
    לקוחות רבות מגיעות אלי עם שיעור יתר שנוצר אחרי טיפולי לייזר (נוסף לשיעור שהתחילו טיפול בגינו)

ההמלצה שלי היא רק אפילציה ואצל אפילטורית מוסמכת, ששומרת על הגיינה ובמקביל טיפול מתאים בבית.

זה אפשרי, קצת כואב - אבל נסבל בעזרת משחה מאלחשת " אמלה" ומתפטרים מזה! לצמיתות.

בהצלחה
    בברכה, יפעת אלקיים- אפילציה ושעווה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לעשות לייזר בפנים!

רחל
    06/02/2014

זה גורם לשיעור יתר!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו