מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אינפראלימור19/06/2007
אני מתחילה טיפולים באינפרא אדום בפנים,ורציתי לקבל קצת המלצות..
ובכלל זה לצמיתות ?
והאם זה חובה לגלח את הפנים לפני ,אני מפחדת שזה יצמח יותר גרוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשיראל
19/06/2007שלום שיראל
לא נתת כלל פרטים על עצמך ומצב השיעור שלך,לכן לא אוכל לעזור.
בגדול אומר שצריך לגלח בעיקר בהתחלה כשהשיער יותר עבה וצפוף,אחרת יכולה להיות כוויה.
הגילוח לא גורם ליותר שיער,זה רק דוקר ונראה עבה יותר כי השיערה קונית(כלומר עבה יותר בבסיס
ודקה יותר בחוד.)
כשהמטופלת מתאימה לטיפול,לרוב הטיפול יעיל.יש אחוז די גדול באוכלוסיה של בנות/נשים שיכולות
להצמיח עוד שיער תוך כדי טיפול.יש בנות/נשים עם בעיות הורמונליות,שגופן מורה להוציא עוד ועוד שיער באיזור הפנים(זקן),כל עוד אינן מאוזנות.לכן מומלץ לבצע איבחון רציני על ידי רופא,לפני התחלת הטיפול.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא. תודה ב. אז אני אפרט יותר
לימור20/06/2007עשיתי לפני מספר חודשים בדיקת הורמונים והכל יצא תקין ככה שזה לא הבעיה ,
השאלה אם זה יעזור לי וזה יהיה לצמיתות ההסרה?
ואם במקום לגלח אני אעשה בחוט את הפנים קודם או פינצטה אז זה יהיה בסדר או רק גילוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה לשיראל
21/06/2007שלום שיראל
אם הטיפול יעזור? מבלי לבדוק אותך אוכל רק להניח, שאת תגיבי כמו הסטטיסטיקה הכללית, כלומר,
לרוב הגדול זה עוזר אך יש גם יוצאות מהכלל,שלא מגיבות הייטב או שיש התעוררות של זקיקים רדומים ואז יכולה להופיע החמרה. לצמיתות הכוונה לאורך זמן, בסדר גודל של שנים ארוכות.
צריך רק לזכור כי הגוף שלנו עובד ומשתנה כל הזמן ולכן לא ניתן לומר בוודאות מלאה.
ברפואה כמו בהרבה תחומים אין 100% .
כשעושים לייזר או אור אסור למרוט כלל!
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסור למרוט בכלל??
לימור21/06/2007היא אמרה לי להסיר את השיער שבוע וחצי לפני הטיפול..,כי רק ככה זה יעבוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללימור
25/06/2007שלום לך
אסור למרוט במהלך טיפולי הפחתת שיער בלייזר או באור הבזקי,כי הצבע בשיערה הוא זה שגורם לקרן להבלע בה ולגרום להרס הטרמי(חום רב) של הזקיק.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללימור
25/06/2007שלום לימור
לגבי טיפולי הפחתת שיער בלייזר או אור הבזקי(מה שאת כנראה קוראת אינפרא) לא ניתן לנבא מראש,את התוצאה. זה תלוי בהרבה גורמים.
ידוע גם ש-% ההצלחה נמוך יותר מאשר באיזורים אחרים בגוף. יש בנות אשר ההפחתה יעילה מאד ויהיו אחרות שעשויה להתפתח צמיחה נוספת. אם השיער שיש לך הוא עבה, כהה ורב יש הצדקה. אם הוא פלומתי(דק) יש סכנה של כ-50 % שלא תתקדמי ואולי תופיע צמיחה עודפת.
הגילוח עצמו לא צריך להדאיג אותך,הוא בסך הכל מקצר את השיערה שאחר כך תישור מעצמה.אם לא תגולחי,את עלולה לקבל כויות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
הסרת שיער אפילציה כמות הטיפולים
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)