אני בהתלבטות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בהתלבטות..
    מיכאלה
    27/07/2008

שמעתי שנשים עם שערות בחזה עושות אפילציה... גם לי יש וחשבתי פשוט לחמצן אותן,השערות אמנם שחורות אבל הן דקות כי אף פעם לא נגעתי בהן... אני לא יודעת מה לעשות..אני פוחדת שאם אני אעשה אפילציה זה לא יחזיק לזמן רב ואז יגדלו שערות עבות יותר..מה את ממליצה לעשות?חמצון זאת אופציה?לכמה זמן יחזיק חמצון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני בהתלבטות..

הוספת תגובה

• היי

עדי
    28/07/2008

אני הייתי אתמול בייעוץ לגבי אפילציה בחזה, מסביב לפטמה אצלי זה ההיפך, השיערות מאוד דקות ובהירות אבל בייעוץ בכללית אמרו לי שזה יכול לקחת 20 ומעלה טיפולים ושחבל לי להכנס לזה, בניגוד למה ששמעתי בפורומים שונים שזה בסה"כ 4 עד 6 טיפולים האנטרס שלה היה הכי אובייקטיבי היא רופאה בכללית אסתטיקה ולא קוסמטיקאית אז הקשבתי לעצתה לא לדעת מה שממש מפריע לי אני מסירה עם פינצטה, זה ייצמח שחור יותר אבל אני מעדיפה לדעתי תלכי לייעוץ, אני העדפתי לא לגעת בהן מה לעשות כולנו בני אדם ולכולנו יש שערות, לא צריך לשאוף לשלמות, לי זה ממש הציק אבל עוד יותר פחדתי שאפילציה תשאיר לי צלקות.. לגבי חימצון אני לא מבינה הכי טוב להתייעץ עם רופאה בנושא בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני הייתי בייעוץ בכללית אסתטיקה

יערה
    29/07/2008

וגם לי אמרו בדיוק אותו דבר, (הם נורא בסדר שם לא מנסים לדחוף לך טיפולים שלא צריך) השערות שם מאד עדינות ואולי באמת כדאיל חמצן אותן במיוחד אם הן לא בולטות מדי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכאלה

30/07/2008

שלום מיכאלה
    קשה לייעץ מבלי לראות.אפילציה יכולה להיות ארוכה,תלוי בכמות השיער,לא בהכרח שיהיו צלקות או פיגמנטציות,ולעיתים היא אכן פותרת את הבעייה.
    מנגד ,לא מבוסס וזה לא התחום שלי ,אך שמעתי לא אחת," תחושות", שחמצון גרם להוספה של שיער?!...תגשי לאיבחון בפועל זה הכי נכון לעשות.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!

מיכאלה
    30/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו