כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה שאלות
    כוכי
    24/06/2007

שלום!
    יש לי כמה שאלות שנוגעות להסרת שיער:
    1. יש לי שיער סביב הפטמות, מאוד מפריע. מה הדרך המומלצת להוריד? כרגע אני משתמשת בפינטצה. בת 26, לפני כמה חודשים הפסקתי לקחת גלולות והמחזור לא סדיר. אני די שעירה אבל לא בכל הגוף. במפשעות ובבית שחי התחלתי לפני כשנה בטיפול לייזר.
    2. האם יש סיבה מיוחדת לכך שלפעמים השערות ברגליים צומחות מתחת לעור? מה אפשר לעשות בעניין?
    3. האם טיפול לייזר במפשעות עשוי להגביר צמיחת שיער במקום אחר (ברגליים)?

תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה שאלות

הוספת תגובה

• לכוכי

25/06/2007

שלום כוכי
    הפחתת שיער בפטמות יכולה להתבצע באפילציה,אם הן בודדות,או נמצאות על האיזור החום של הפיטמה. ולהפך אם הן מרובות על שטח כל החזה אולי עדיף לייזר.
    אילו גלולות נטלת?
    אם המחזור ימשיך להיות לא סדיר,בידקי פרופיל הורמונלי.אם תהיה חריגה מהנורמה יש לשקול איזון תרופתי,חרת המצב לא ישתפר.
    לגבי הצמיחה לתוך העור ניתן לפתור את זה בעזרת הלייזר. העור כנראה עבה יותר ממה שהשיערה יכולה לפרוץ ולכן היא גדלה הפוך. לעיתים השיערה עצמה מסתלסלת וצומחת הפוך.
    לייזר במפשעות לא ידוע כגורם לצמיחת יתר ברגליים.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

כוכי
    01/07/2007

השתמשתי בגלולות אורטוסיקלן (איזה הורמונים הן מכילות?)
    וגם- איך אי סדירות הורמונלית משפיעה על רמת השיעור?

תודה לך וכל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכוכי

03/07/2007

שלום כוכי
    האורטוסיקלן היא גלולה שמכילה הורמוני מין נשיים:אסטרוגן ופרוגסטרון.
    הורמונים אלו יחד מונעים את הביוץ,משנים את רירית צוואר הרחם והרחם על מנת שלא יצליח
    לחדור הזרע ולא יקלט הריון.
    אי הסדירות ההורמונלית מתבטאת ביצור יתר של הורמונים גבריים, ואיתם הופעה של צמיחת שיער באיזורים גבריים:פאות ,לחיים,צוואר,פטמות וכ"ו...
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו