אלכסנדריט.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלכסנדריט.
    הילה
    08/08/2007

שלום,
    אני מטופלת באלכסנדריט באיזור השפם והירכיים כיוון שהשיער שלי שם עדין יותר, אך אני לא רואה תוצאות. יש לציין שכבר עברתי מס רב של טיפולים. יש מכשיר אחר שניתן לטפל בו בשער עדין, כי הבנתי שהלייט שיר לא יעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלכסנדריט.

הוספת תגובה

• להילה

09/08/2007

שלום הילה
    חסרים לי קצת פרטים,מה צבע השיער?,האם הציפייה שלך היא להגיע לחלק לגמרי?,האם השיער שנותר הוא פלומתי? הרי פלומה יש על כל הגוף פרט לכפות ידיים ורגליים,ואתה הלייזר לא יכול להסיר.
    כתבי לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד פרטים.

הילה
    09/08/2007

השיער שחור ולא פלומתי. כשאני אומרת שאין שינוי אני מתכוונת שאין הפחתה בכלל בכמות השיער.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להילה

12/08/2007

שלום הילה
    יש מצבים בהם לא מגיבים הייטב למכשיר אף כי אני מקווה שטופלת בפרמטרים הנכונים,וכי צולמת וניתן לעשות השוואה אובייקטיבית ולא רק על פי התרשמות.ניתן לעבור למכשיר IPL אשר עובד על "פס רחב" מבחינת אורך הגל ואולי שם תראי התקדמות יותר טובה.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו