רכישת מכשיר SHR

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רכישת מכשיר SHR
    לילך
    18/06/2009

ברצוני לירכוש את מכשיר ה- SHR, אשמח אם תפנו אותי לספק.
    כמה עולה המכשיר? מה בדבר הדרכה?
    תודה מראש ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רכישת מכשיר SHR

הוספת תגובה

• הסרת שער

ענת חיים
    28/09/2013

בנות שלום
    לידיעה אין הסרת שער לצמיתןת יש הפחתה משמעותית ככול שאנו צעירות קשה יותר לסיים עם השער לנשים בוגרות זה לצמיתותצעירות ידרשו לעשות טיפולי אחזקה שנתיים וזה טלוי בהרבה גורמים בקיצור הסרת שער הינה איכות חיים . המכשיר המומלץ ללא כאבים ולכל כווני העור ובכל השנה הוא ה shr . בגדול ההבדל בן המכשירים הוא הנוחות כאב ויכולת תיפעול לshr יתרון נוסף מעלים גם שער פלומתי
    תהנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני אדריך אותך

אילנית
    18/06/2009

הספק הוא רמאי ושקרן. SHR זאת שיטה ששני מכשירים עובדים בה: אריה (ספא) וסופרנו.
    הסופרנו עובד מעולה אבל צריך רופא, והאריה לא עובדת ויש על זה הרבה סקנדל עכשיו, לא יודעת איך הספק יושן בלילה עם כל התביעות נגדו.

אני אחסוך לך זמן והרבה כסף ואגיד לך, תתרחקי מהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• SHR??

אלירון
    20/06/2009

שלום לך,

אני טופלתי במכשיר הזה - ARIA SHR. לידיעתך, כל השיער חזר לי. אם את מבקשת לפגוע בעוד אנשים כמוני שניזוקו גופנית (ברמת ה שיער עם כל מה שקרה לו) ואם את מבקשת לפגוע בעמצך מבחינה מקצועית אז אני מניח שה-ARIA SHR זה המכשיר עבורך.

עשי טובה לעצמך, המכשיר הזה נפל בכל ההבטחות שהיו לגביו. ויש הרבה נזקים וניזוקים וזה דבר שמאד מתגבר לאחרונה. ודרך אגב, ניתן למצוא המון תגובות רעות על המכשיר והשיטה בכל פורום אפשרי שעוסק בהסרות שיער.

ראית כמה קוסמטיקאיות מוכרות את המכשיר שלהן ביד 2? זה לא אומר לך כלום?

פקחי את עינייך! ויפה שעה אחת קודם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנה עוד שתי הוכחות נוספות לכך ש

יניב
    20/06/2009

לייזר פשוט לא עובד,לא עבד,ולא יעבוד..
    אתן חשובות שזה רק shr או משהו כזה?
    ממש לא..
    לכי לכל מכון להסרת שיער..
    תסגרי אותי לחודשיים בדיוק..
    ואז תקראי לכל המטופלים לבוא ולספר לך אם הם מרוצים מכמות השיער שיש להם..
    אחד אחרי השני יגידו שבה להם למות..
    זה שאנשים באמצע טיפולים גורם להם ולסובבים אותם לחשוב שהלייזר באמת מוריד משהו,בזמן שהוא בעצם נותן שוק של חודש אחד לשיערה,ואז שהיא גדלה לוקח עוד איזה חודש..ואנשים חושבים שהם חלקים..
    מטומטמים בדיוק כמו שאני הייתי.
    תברחו.לכו לעשות אפילציה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה שלא תרכשי מכשיר IPL

מילן יצחק
    21/06/2009

אני יכולה להמליץ לך בחום על מפיץ או מפיצים מעולים כי גם אני רכשתי וזה פשוט מדהים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל המלצה

לבנת
    23/06/2009

לגבי מכשיר איכותי וכמובן מפיצים.
    מה עלות של מכשיר כזה?

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• DEPILIGHT IPL לזה הכוונה ??

רותם
    09/03/2011

שלום ..

אני רוצה לעבור טיפוליי לייזר במכשיר DEPILIGHT IPL , נאמר לי שגם במכשיר הזה אין כאבים ואין תופעות לוואי , השאלה שלי היא אם המכשיר זהה לטכנולוגיית SHR שאני ממש לא רוצה !!!...

מישהי שמעה על המכשיר הזה?...
    בדרך כלל מרגישים תחושות צריבה שמטופילם בטכנולוגית IPL מה שאומר שהיא פועלת ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מכשיר shr

איילת שמש
    01/05/2011

שמי איילת מבאר יעקב מעצבת גבות כבר שנים. מעונינת להתעניין על המכשיר להסרת שיער shr אבקש לקבל פרטים על המכשיר עלויות ומחיר . אבקש שיחזרו אליי עדיפות לחזור בפייסבוק איילת שמש דיעי עם כל הפרטים תודה רבה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו