הורדת שפם לבעלות עור רגיש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת שפם לבעלות עור רגיש
    עדי
    04/08/2009

הי
    לפני כשעה חזרתי מרופא עור שאמר לי שהעור שלי באיזור השפם רגיש מדי ולא לגעת שם - כלומר לא להוריד שפם. ואין מצב!!! אז אני רוצה לברר מה השיטה הכי מומלצת לבעלות עור רגיש כמוני.
    אני רוצה לציין שמשחה להורדת שפם כנראה עשתה לי כתם מעל השפה, וחוט הוציא לי נימי דם אל פני העור - מה שנראה עכשיו כנקבוביות אדומות כבר כחודש אחרי המריטה.
    מה אני עושה??? זה לא אסתטי להשאיר שפם לנשים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת שפם לבעלות עור רגיש

הוספת תגובה

• הי עדי

שחר
    04/08/2009

יש לי פיתרון בשבילך גם אני בעלת עור רגיש כל דבר קטן משאיר לי סימן יש מכשיר בשם SELECTIF PRO והוא מסיר שיער לצמיתות ללא נזקים הוא עובד שערה שערה אומנם זה יקר אבל משתלם תחפשי לך מישי מיומנת באיזור שלך שעובדת עם זה ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה הלייזר ש"מדלל" את השיער,לא ?

מתעניינת
    04/08/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למתעינינת

שחר
    05/08/2009

אני לא חושבת שזה ליזר כי זה עובד על עניין שונה זה עובד על קול גלי אולטרסאונד וליזר עובד על אור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער באולטרהסאונד

ענת
    02/09/2009

הי עדי
    נכון מכשיר ה- SELECTIF PRO של חברת אפליסוניקס (ישראלית) הוא מכשיר להסרת שיער באולטרהסאונד.
    הוא מעולה למקומות שבהם לא ניתן להשתמש בלייזר או IPL- כמו גם איזורי הפנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו