מתלבטת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבטת
    חן
    27/04/2010

היי,
    לאחר בדיקה בכמה מכונים, אני מתלבטת בין שניים וממש מתקשה להחליט.
    לפי הבנתי בפורפורציה ו - care קיים מכשיר הלייטשר. מבחינת הרושם הראשוני משניהם התרשמתי באותה מידה, ההבדל הוא בעיקר במחיר (3 אלף ש"ח הבדל - כל הגוף).
    כמו כן בקייר הם מבטיחים לטפל בכל אזור שאבחר, גם באזור עם שיער פלומתי, לעומת זאת בפורפורציה טוענים שהם לא מוכנים לטפל כי זה עלול להגביר את הצמיחה באזורים שמסביב.
    ובכלל די מטריד אותי שהם מוכנים להוריד פס טבור לדוגמה ולא את כל פס הבטן, אזור אחד ישאר חלק לגמרי וממש מעליו לא מעט שערות פלומטיות. אין דרך להימנע מזה?

אני יודעת שזה פורום לשאלות יותר "טכניות" אבל אשמח לקבל המלצה לטוב או לרע..
    והאם זה משנה אם זו קוסמטיקאית או רופאה שמטפלת?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת

הוספת תגובה

• אולי אפשר לקבל דעה גם לא מקצועית?!

חן
    28/04/2010

אני מבינה שכנראה תשובה מאחד המומחים כאן אני לא אקבל.
    אבל מישהו יכול להמליץ על אחד משני המכונים שציינתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני התלבטתי רבות

רונית
    29/04/2010

הייתי כמעט בכל המכונים (פרופורציה, אמריקן לייזר, כללית אסטתיקה, נטורפיל, ו- CARE
    בפרופורציה זה נראה שפשוט לא בא להם להתעסק עם אזורים שסיכויי ההצלחה שלהם יחסית נמוכים ולכן אוטומטית הם פוסלים אזורים בעייתיים עם שיער יחסית פלומתי.
    ההתלבטות שלי הייתה בסופו של דבר בין אמריקן לייזר ל CARE
    בסוף החלטתי ללכת על CARE (אני מתחילה עכשיו טיפולים) יותר בגלל שיש להם מגוון של מכשירים שיכולים להתאים לכל איזור וגם לשלבים מתקדמים יותר בטיפול.
    אגב, מה זה כל הגוף? את יכולה לפרט? ואם אפשר לדעת איזו הצעת קיבלת....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני התלבטתי רבות

רונית
    29/04/2010

הייתי כמעט בכל המכונים (פרופורציה, אמריקן לייזר, כללית אסטתיקה, נטורפיל, ו- CARE
    בפרופורציה זה נראה שפשוט לא בא להם להתעסק עם אזורים שסיכויי ההצלחה שלהם יחסית נמוכים ולכן אוטומטית הם פוסלים אזורים בעייתיים עם שיער יחסית פלומתי.
    ההתלבטות שלי הייתה בסופו של דבר בין אמריקן לייזר ל CARE
    בסוף החלטתי ללכת על CARE (אני מתחילה עכשיו טיפולים) יותר בגלל שיש להם מגוון של מכשירים שיכולים להתאים לכל איזור וגם לשלבים מתקדמים יותר בטיפול.
    אגב, מה זה כל הגוף? את יכולה לפרט? ואם אפשר לדעת איזו הצעת קיבלת....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,

חן
    29/04/2010

לבסוף "סגרתי" עם פורפורציה. נתתי מקדמה ממש קטנה ל"שמירת מחיר" אבל התחושת בטן שלי אומרת לי שמשהו שם לא תקין. סגרתי בגלל שהיא הורידה לי את המחיר משמעותית - 10,500 לכל הגוף. בקייר היא טענה שתעשה מאמצים ל - 9000. לא כולל בין הגבות והשפם כמו בפורפורציה, לא הבדל קריטי.
    מה שמדאיג אותי יותר עכשיו זה סוג המכשירים שעליהם דיברת. לפי התגובות שקיבלתי מאחרים הם טענו שפורפורציה במקום הראשון אלא שהמחיר יקר...

נראה לי שאלך על זה וזהו, מה ההצעה שאת קיבלת מקייר?
    תודה בכל אופן על השיתוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וכל הגוף...

חן
    29/04/2010

חצי יד (למרות שאני רוצה את הכל, אבל היא טוענת שהשיער פלומטי), בית שחי, פס טבור, רגליים, מפשעות, פס ישבן ובפנים שפם ובין הגבות. בקיצור, הלכתי על כל איזור שהיא כן אישרה שאפשר להוריד ממנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נראה לי שיש לך מה לדאוג

רונית
    30/04/2010

שמעתי דברים טובים גם על פרופורציה, פשוט אצלי הם לא היו מוכנים לעשות אפילו את הירך בטענה שהשיער פלומתי.
    אני קיבלתי ב- CARE הצעה דומה לשלך, כמה טיפולים כוללת ההצעה שקיבלת?
    בכל אופן שיהיה לנו בהצלחה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה שאני לא מבינה...

חן
    30/04/2010

זה איך מקום כמו פופורציה לא יכול לטפל בשיער פלומטי וקייר כן, אני במילא מגלחת או מורידה בשעווה את האזורים הפלומטיים, אז מה העניין שאם זה לא יצליח הצמיחה תתגבר? זה למען האמת מה שמפריע לי... והשיער לא ממש פלומטי...

בכל אופן, כמו שאמרת. העיקר שיהיה מוצלח :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז ככה...

רונית
    30/04/2010

ממה שאני יודעת, החשש שהצמיחה תהפוך למוגברת הוא בד"כ באיזורים שנחשבים להורמונליים כמו בטן, פנים, כתפיים, צוואר וכו'..
    הלייזר הרי לא עובד נקודתית על שערה בודדת כמו באפילציה, אלא משחרר אנרגיית חום לשטח מסויים והתחממות עלולה להביא להתעוררת של זקיקים רדומים וצמיחה מוגברת של שיער שלא היה קיים לפני כן.
    לגבי שיער פלומתי - לשיער פלומתי אין מספיק פיגמנט (מלנין) בזקיק על מנת שקרן הלייזר של הלייטשר תזהה אותו ותעביר אליו את אנרגיית החום, כלומר אין כאן עניין של צמיחה מוגברת אלא רק אי הצלחה של הטיפול.
    אני לא מדברת מתוך ניסיון אבל ממה שנאמר לי ל- CARE יש מכשיר שנקרא קנדלה שמתאים לשיער פלומתי יותר.
    מקווה שעזרתי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לרונית וחן

אביבית
    30/04/2010

רונית וחן היקרות,מציעה לכן לבדוק בקליניקה של ויקטוריה אידיאל היופי שם תקבלו יחס אישי וחם אמינות בטיפול ושם גם המטפלת בדרך כלל זו ויקטוריה עם כל הניסיון שלה וטכניקות העבודה שפיתחה,אלפי לקוחות מרוצים מהתוצאות.
    שווה לנסות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש מצב שקוראים לך ויקטוריה?

רונית
    30/04/2010

הפרסום שאת עושה פה למכון שלך כבר מוגזם ולא אמין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקוחה מרוצה

אביבית
    22/05/2010

אני רק לקוחה מרוצה של ויקטוריה ביוטי,לצערי במדינה שלנו לא יודעים לפרגן ואם מישהי מפרגנת אז חושבים שזה מהלך פירסומי
    שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה עם רונית

Nיכל
    29/04/2010

ההבדל העיקרי נעוץ במגוון המכשירים ב CARE המאפשר לטפל בשיער פלומתי כמעט בכל אזור בגוף.
    לעומת חברות אחרות... ואני טיפלתי אצלהם והיה טיפול בהחלט שצריך מכישרים שונים, ראיתי את זה בברור שהשיער משתנה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחן

29/04/2010

שלום חן,
    מספר נ קודות למחשבה :
    1. אין תוצאה של חלק לגמרי.
    2. לייזר לא מיועד לטפל בשיער פלומתי.
    3. יש בהחלט אזורים שעלולים ל"התהפך" משיער פלומתי לשיער עבה ומשמעותי(טרמינלי).
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו