מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר מלייזר ל- SHRיולי12/05/2010
שלום לכולם,
לפני 3 שנים התחלתי טיפולי לייזר בפנים, המטרה הייתה רק פאות. לאחר כמה טיפולים שמתי לב שהתחילה לי צמיחה גם בלחיים ואח"כ גם לאזור הסנטר ומטה. ששאלתי את הבחורה שטיפלה בי אז היא אמרה שזה בגלל שהאזורים מתחממים זה צומח גם שם, הבעיה שהם לא אמרו לי את זה לפני שהתחלתי טיפולים אחרת לא הייתי מתחילה,י גם לא השגתי תוצאות וגם זה החמיר. אני נורא בהירה והשיער נורא כהה, אני מיואשת ואין לי אפילו חשק לצאת מהבית.
לאחרונה יצא לי לשמוע על ה-SHR ואמרו לי שזה מכשיר הרבה יותר טוב לפנים ויש תוצאות טובות, השאלה אם זה לא אותו דבר כמו לייזר? והאם כדי לי לעבור?
מבחינה הורמונלית הכל תקין ואני לא שותה גלולות.
תודה לכל מי שעונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרט קטן ששכחתי לציין
יולי12/05/2010יש לי דלקת פרקים כרונית ואני נוטלת פלקוויניל על בסיס קבוע, לא יודעת אם זה יש לזה השפעה על הטיפולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער פנים
ד''ר מיכאל שוחט21/08/2010מומלץ לשקול מעבר לטיפול באפילציה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליולי
סיוון12/05/2010למה את לא עשית אפילציה ?!
אם את רוצה יש לי להמליץ לך על מישהי
שאני עשיתי אצלה בפנים
ודבר שני לייזר לא טוב לשיער בהיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא חושבת שזה כ"כ עוזר הרי הכול
לי14/05/2010עובד בתכלס בטכנולוגיה של חימום השורש של השיערה.אני עושה בshr ואני רואה רק שזה הצמיח לי במקומות שלא היה לי שם שיער.זה מעורר זקיקים מתים.ולכן מה שאני ממליצה לך זה לעשות באפלציה לפי מה שבררתי אצל הרבה רופאים רק על זה הם ממליצים באיזור הפנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיער בסנטר
רקדנית19/08/2010איפה יש אפילטורית טובה בירושלים? התחלתי טיפול במכשיר בימקס אצל משהי פרטית מפחדת שהולך להיות לי נזק בפנים כי השיער בסנטר ובצוואר רק מתרבה הבנתי שהרבה ממליצים על אפילציה. חשוב לציין שלרק פני יומיים עשיתי את הטיפול השלישי... לחכות או להפסיק? מלאת שאלות ופחדים אנא ענו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאים אפשר התייחסות?
יולי20/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקוסמטיקאית מתל אביב
אירית21/08/2010אין לך ברירה ולאחר 3 שנים של טיפול כושל את חייבת לעבור לטיפול במחט חשמלית אחרת המצב רק מחמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)