שוקלת להתחיל בהסרת שער בלייזר !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוקלת להתחיל בהסרת שער בלייזר !
    מעיין
    19/10/2010

שלום! חלק מהשער ות אצלי שחור ועבה וחלק בהיר, איזה מכשיר מתאים לי ולא גורם לנזקים בעור ??? היתי בכמה חברות וכל אחד ממליץ מכשיר אחר זה מבלבל מעוד... המליצו לי "בנטוראפיל" מכשיר סופרנו ולייטשיר . . . "אלישע" מכשיר לדה ואלקסנדות
    איזה מכשיר טוב יותר ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא סופראנו ולא לייטשיר

מיקי סטייל
    20/10/2010

דבר ראשון אני לא ממליץ לך על נטוראפיל יש מלא מכונים יותר קטנים מהם שנותנים שרות בהרבה יותר טוב אני למשל מניפגעי נטוראפיל שהם פשטו רגל שני מכשירים טובים היום בשוק זה אי פי אל או shr הסופראנו רק מעכב צמיחה לא לגעת במכשיר הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אתה מבלבל ....

אמיר
    30/10/2010

IPL ו-SHR זה שני שיטות של הסרת שיער שמאוד דומות ולא סוגים של מכשירים כמו שציינת
    לייטשר הוא מכשיר לייזר מצויין שעברתי בו טיפול באופן אישי
    ונחשב גם כיום כ"לייזר" המוביל בשוק במיוחד לבעלי עור שחום (אורך גל של 810 ננומטר)
    מיותר לציין שהלייטשר כואב מאוד (מאוד קרוב לאפילציה - השערות ממש קופצות בזמן הטיפול מהשורש שלהם ולא כמו במכשירי הIPL) אך מאידך כל מקום שהוא עבר שום שערה לא חזרה לצמוח
    מי שלא התנסה שלא יבלבל כאן לאנשים ת'מוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת שיער SHR

רוני
    01/11/2010

מדיקל הילינג בית קליפורניה תל אביב יש 10 סוגים של מכשירים הכי טובים בעיר יש תוצאות מאוד אמינים יחס חם ואוהב רופאות ואחיות ממש כדי יש SHR

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו