שיער בהיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיער בהיר
    אני
    22/12/2007

שלום
    אני ממוצא מעורב חצי אשכנזיה חצי מרוקאית, אני בהירה- עור בהיר, עיניים בהירות ושיער בהיר. הבעניה היא שכל הגוף שלי כולו מכוסה בשיער, אמנם הוא בהיר אבל הוא לא פלומתי בכלל, הוא מלא וארוך ומביך אותי מאד! נבדקתי הורמונלית והבדיקות תקינות... מה אפשר לעשות ע"מ לטפל בבעיה? האם יש לייזר היום שיכול להעלים אפילו חלקית שיער בהיר?? אולי אפילציה?? אשמח לתגובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיער בהיר

הוספת תגובה

• עוד מספר פרטים

אני
    22/12/2007

שכחתי להוסיף- אני בת 26, מחזור סדיר בד"כ
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל- א

23/12/2007

שלום לך
    באופן עקרוני, לייזר זקוק לפיגמנט בשיערה כדי להתביית ולהרוס בעזרת החום שנוצר את הזקיקים.
    אם שיערך אכן בהיר כל כך ואין בו חומים ,לא תוכלי להנות מהפחתה של לייזר. כמובן אפילציה לא מושפעת מגוון השיער והיא יכולה להואיל, אך אם יש לך הרבה שיער כמו שציינת זה יהיה ארוך ומיגע.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו