שער בשפם אחרי טיפולי לייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שער בשפם אחרי טיפולי לייזר
    אילאיל
    17/04/2011

אני בת 22,יש לי שחלות פוליציסטיות. כאשר לקחתי גלולות DIANA, צמיחה בשפם וסנטר הייתה סבילה. בחודשים אחרונים הפסקתי לקחת גלולות ואז המצב החמיר. בשנתיים האחרונות כבר עברתי לפחות 10 טיפולים להורדת שפם בלייזר, אך עדיין יש לי פלומה קהה וגם נהייתה לי פיגמנטציה על השפה העליונה.(אפרופו, אני מתכוונת לקחת שוב את הגלולות ברגע שאקבל מחזר). קיבלתי יעוץ ב-2 מקומות. כללית אסטטיקה: אין מה לעשות עם הפלומה בשפם, רק אפילציה.
    קוסמטיקאית: אפשר לעשות כמה טיפולי לייזר בשפם ומה שישאר להוריד באפילציה.במקביל להתחיל לטפל בקרמים נגד פיגמינטציה. מה דעתכם, מה עליי לעשות ועל איזה פתרונות אתם חושבים ?
    תודה מראש...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דילגת עליי!!!

אילאיל
    19/04/2011

נא תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שער בשפם אחרי טיפולי לייזר - תגובה

27/04/2011

שלום אילאיל,
    ללא איזון תרופתי(דיאנה) לא תראי שיפור בנושא השיעור.
    לגבי הכתם שנוצר, יש להמנע לחלוטין משמש(למרוח יום יום לפני יציאה מהבית מסנן קרינה של 50 SPF ואם את משלבת משחת הבהרה א לא יכולה לבצע לייזר במקביל.
    קחי את זה בחשבון.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו