גבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גבות
    דורון
    17/05/2011

שלום,
    ראשית, אני גבר.
    הבעיה שלי היא גבות עבות ולא מסודרות.
    שאלתי היא, האם ניתן לעשות אינפרא/לייזר בגבות?
    בנוסף, כיוון שאני מפחד מהתוצאה, האם ניתן קודם לסדר אותן אצל קוסמטיקאית בשעווה, ורק אם התוצאה טובה, לסדר אותן מיד אחרי זה בלייזר?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גבות

הוספת תגובה

• גבות - תגובה

סופי ברנר
    17/05/2011

שלום דורון,

לשאלתך האם ניתן לטפל בלייזר בגבות - חד משמעית כן! האם ניתן לסדר אותן אצל קוסמטיקאית בשעווה ומיד לעשות לייזר - לא! ברגע שמוציאים שיער עם שעווה, לא ניתן לטפל בלייזר - כי שעווה לא משאירה זקיקים לטפל בהם.
    מעבר לכך חשוב שתדע הטיפול ניתן לעשות באזורים כמו בין הגבות ובחלק מהמקרים מעל הגבה, מתחת לגבה לא ניתן לטפל בלייזר.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה..

דורון
    17/05/2011

תודה רבה על מהירות תשובתך.
    בנוסף, אחרי טיפול בשעווה, כשהזקיקים כבר גדלו מעט ועוד רואים את ההבדל בין האזורים שעברו שעווה לבין אלו שלא, אז ניתן לעשות את הטיפול בלייזר כך שהמטפלת תדע היכן בדיוק נשמר הקו בו היא לא צריכה לגעת נכון?
    אני שואל כי במידה ואעשה לייזר בגבות, זה יקרה רק אחרי ביקור אצל הקוסמטיקאית, כי מקסימום אם תטעה - המצב תמיד יחזור לקדמותו :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לך לשי שחר

מורן
    26/05/2011

הוא מומחה בזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גבות - תגובה

שי שחר
    26/05/2011

היי דורון
    כמומחה בסידור גבות לגברים אני ממש לא ממליץ לסדר גבות של גבר אצל קוסמטיקאית,כיון שבד"כ התוצאה היא די נשית.
    בכל מקרה, שילוב של טיפולי לייזר/קרן אור יחד עם העצוב מתבצע בצורה מאוד יסודית:
    בתחילת הדרך מעצבים באמצעות שעווה ופינצטה,וכשהעיצוב נראה לשביעות רצונך מתחילים לעבוד עם מיכשור,כאשר הפרש הזמן בין השימוש במיכשור לבין הפעם האחרונה שבה נגענו בגבות עם שעווה הוא כשלושה שבועות ,כששורשי השיער כבר קיימים.
    לידיעתך,מתחת לגבה לא ניתן לעבוד עם לייזר אלא רק עם אולטראסאונד.
    מקווה שעזרתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו