מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער בלייזרקרן05/06/2011
עשיתי כמה טיפולים מכשיר אלכסנדריט אני בהירה עם שיער בעובי בינוני-דק.אחרי 3הטיפולים האחרונים חלק מהשיערות נכנסו מתחת לעור ונשארו מתחת לעור בסוף הם יצאו ושמתי לב שהן יותר כהות ממה שהיה לי.אם לייזר עוזר לטפל בשיערות מתחת לעור איך זה הגיוני שאצלי אחרי טיפולים הם נכנסו מתחת?גם שמתי לב לצמיחה מוגברת עברתי בדיקה הורמונלית הכל תקין זה ממש לא נראה טוב מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בלייזר - תגובה
שי שחר06/06/2011היי קרן
להערכתי השיער צומח מתחת לעור בגלל הגילוח שלפני הטיפול.זו תופעה מוכרת והלייזר מסייע בשיחרור שיערות אלו.
צמיחה מוגברת היא גם תופעה מוכרת שמתרחשת לאחר כמה טיפולים ,מדובר בזקיקים רדומים שהתעוררו והטיפולים שלאחר מכן ישמידו שיער זה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי שחר
קרן09/06/2011האיזורים שאני מעוניינת להסיר רגליים,מפשעות ושחי באיזורים אלו אני אמורה לראות תוצאות אחרי 6 טיפולים ויש תוצאות חלקיות רק בשוקיים כמעט ואין שיער אבל בשאר האיזורים זה נהיה יותר גרוע .אני שוקלת לעזוב את המכון הזה ובכלל את הלייזר ולעבור לIPL .כדאי לנסות IPL? או שזה יהיה אותו דבר כמו בלייזר?רציתי לעשות טסט בIPL אצל קוסמטיקאית ,הייתי אצלה והיא ראתה את השיער אבל המכשיר לא היה פנוי אז קבעתי תור לטסט,אחר כך היא התקשרה אלי אמרה שלא אגלח את השיער לפני הטסט אלא 5 ימים לפני אני תמיד מגלחת וזה נראה חלק אז היא אומרת שאם זה חלק הIPL לא יתפוס כי הוא לא"יראה" את השיער.האם זה אכן כך? אם אני לא אגלח לפני אז אני חוששת שיהיו כוויות .. היא עובדת עם IPL אופיטמה 518 איך המכשיר הזה??ואיזה IPL מומלץ ?
תודה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשי שחר - תגובה
שי שחר09/06/2011היי קרן
לא ממש הבנתי את הענין לגבי הגילוח מכיון שאין סימני פיסוק בין המשפטים.
אני מבקש ממטופלי להתגלח יום קודם לטיפול או כמה שעות קודם.
יש לי שני דברים לומר:
אם לייזר לא עובד אצלך, אז אני לא ממש אופטימי לגבי IPL. השאלה שצריכה להישאל על ידייך את המטפלים שלך:מדוע המצב מחמיר בעקבות הלייזר. כשנדע מה היא התשובה, אוכל להביע דעתי לגבי IPL.
אינני מכיר את האופטימה 518 ואני גם לא מהמצדדים בטסטים כיון שטסט או טיפול אחד או שניים בIPL, אינם מהווים אינדיקציה להמשך.
שוב, חשוב לדעת מדוע לדעת המטפלים שלך,טיפולי הלייזר לא מוצלחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מכשיר ייעודי הסרת שיערות לבנות
הסרת שיער בלייזר בפי הטבעת לאחר ניתוח פיסורה
לאחר טיפול לייזר ראשון- גב חזה ובטן
פרופורציה או אמריקן לייזר הסרת שיער
שיער שיבה ולייזר בן 56
שאריות אחרי טיפול ipl- הסרת שיער במפשעה
ליייזר- הסרת שיער לצמיתות בפנים
מכשיר לייזר להסרת שיער- חוות דעת
בחירת מכשיר ipl ביתי- מהיכן לרכוש
ערוץ הבריאות
.jpg)