דחוף מאוד!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף מאוד!!!!
    נעה
    14/06/2011

שלום,
    אני בת 15 ואני רוצה להוריד שיער במפשעה (ברזילאי- כלומר הכול). בעיקרון אני רקדנית ואנחנו חייבות להוריד כי אנחנו רוקדות עם מכנסיים מאוד מאוד קצרים ולפעמים רק עם בגדי גוף וכשאנחנו רוקדות אז לפעמים אפשר לראות ה-כ-ו-ל! אני מפחדת לעשות עם שעווה בהכול כי זה גם נראה לי מסוכן וגם שמעתי שזה כאבי תופת ואני לא יכולה רק בקו ביקיני. אבל גם גילוח או משחה נראים לי כאפשרות גרועה כי אני רוקדת כל יום כמעט וזה מעצבן ומייאש לגלח כמעט כל יום וחוץ מזה שורש השערה רק מתחזק ככה וזה רק הופך את המצב לגרוע יותר.
    קיבלתי מחזור ממש לא מזמן אז לייזר והדברים בסגנון זאת לא אפשרות...
    אני באמת כבר לא יודעת מה לעשות!!! ויש לי הופעה בקרוב ונלבש רק בגדי גוף גבוהים שבשבילם חייבים להיות חלקים. ואני ממש לא יכולה לשאול חברות שלי מה הן עושות כי אני מתביישת מאוד,מאוד,מאוד ואין לי הילדות שרוקדות איתי הן בכלל לא חברות מספיק קרובות שאני יכולה לדבר איתן על כאלו דברים.
    בבקשה תעזרו לי מהר! אני מיואשת לגמרי וכל המצב הזה לגמרי מדכא.

תודה רבה מראש,
    נעה.

נ.ב
    אל תגידו לי לעבור סטודיו או לבקש לשנות את התלבושת או משהו כזה- כי אין סיכוי בעולם שאני אעשה את זה ובכל מקרה אני גם רוצה שיהיה לי חלק לבגד ים וכאלה (ושמים לב מאוד מתי חלק לגמרי ומתי עשו רק בקו ביקיני) ...
    אני רק רוצה לדעת דרך טובה והכי פחות כואבת ועם הכי פחות תופעות לוואי בשביל ילדה בגילי. באמת תודה מקרב הלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף מאוד!!!!

הוספת תגובה

• פרטים עלי ששכחתי לציין

נעה
    14/06/2011

היי,
    שכחתי להגיד שיש לי עור בהיר מאוד והשערות שלי שחורות ויש לי הרבה מאוד שערות באזור המפשעה (כלומר הרבה שערות ערווה).
    תענו מהר כי זה באמת דחוף מאוד!!!
    תודה,
    נעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים עלי ששכחתי לציין - תגובה

יפעת אלקיים
    14/06/2011

נעה שלום
    אני יכולה להציע לך בתור התחלה, לעשות שעווה עם שעווה מתקלפת שאני מכירה אותה וממליצה עליה כבר שנים רבות.
    זו שעווה לא כואבת במיוחד אם משתמשים בה נכון.
    זו שעווה שאי אפשר לקנות אותה בחנויות רגילות ורק מטפלות מקצועיות יכולות לטפל בך בשיטה זו.
    עם הזמן התדירות של הצמיחה תהיה נמוכה מטיפול לטיפול ובמקביל להתיעץ ולשאול על אפשרויות אחרות.
    עם טיפול בשעווה זו לא חייבים לחכות שהשיער יגדל ויהיה ארוך אלא גם כשהשיער די קצר השעווה תוכל למרוט את השיער.
    תחשבי שוב, ותבדקי שוב האם את באמת באמת חייבת להוריד "הכל".
    מניסיוני עם רקדנים אפשר להשאיר קצת ולא להוריד הכל הכל.
    במקביל,
    כדאי לברר פרטים לגבי טיפולים שונים על ידי יעוץ מקצועי במכונים מקצועיים המטפלים עם מכשירים בשיטות שונות וישנן כמה כאלו - וטובים- שיכולים להתאים לך בהתאם לגילך ולסוג השיער ולגוון עורך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו