מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה-חוות דעת נוספתמעיין03/07/2011
שלום רב, מתנצלת מראש על אורך ההודעה אך מאוד חשוב לי לפרט את הנושא ולקבל חוות דעת נוספת. מאז ומתמיד ללא קשר לעונה אני סובלת מנזלת אך מזה כחודש וחצי החלו להופיע אצלי תסמינים של נזלת מרובה (שקופה ולעיתים סמיכה) ליחה,גודש רב באף,מעין פריחה לסירוגין בעיקר באיזור הפנים שמופיעה וחולפת מעצמה וכן כאב מאחורי העיניים ותחושת נפיחות בעפעפים. בתחילה רופא אאג איבחן סינוסיטיס (כבר אובחנתי בעבר עם מקרה סינוסיטיס אך חשוב לציין כי צילומי רנטגן וכןCT יצאו תקינים כעת), הרופא רשם אנטיביוטיקה מסוג זינאט לשבועיים. לאחר שהטיפול לא הועיל ועדיין התסמינים נמשכו ואף גברו רשם ה-אאג כדורי אריוס לשבועיים וכן תרסיס אף "אבאמיס" לשלול אלרגיה, אציין כי לאחר נטילת אריוס שבועיים התסמינים עדיין נמשכו אך פחתו במעט. עקב חשש לאלרגיה פניתי במקביל לאלרגולוג ולאחר ביצוע טסט בסיסי ביותר נמצאתי אלרגית לקרדית האבק. האלרגולוג המליץ לי על המשך טיפול באבאמיס בלבד למשך חודשיים על בסיס יומי ולא רשם לי כדור כלשהו. אשמח לחוות דעת נוספת בעניין כיוון שאמנם התרסיס מקל על הגודש באף אך הגרד לסירוגין בגוף ובעיניים וכן הכאב והנפיחות בעפעפיים עדיין נמשכים ומקשים מאוד על תיפקוד. האם יש צורך בנטילת כדור לאלרגיה במקביל ואם כן איזה מומלץ? האם תסמינים אלה של כאב וגודש בעיניים/עפעפיים מוכרים באלרגיה לקרדית האבק או בכלל? תודה מראש לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה כדוריםםםםם
אימא של לירז04/07/2011זה נשמע שיש לך אלרגיה, למה נתנו לך תרופות כאלו חזקות לנזלת שקופה? זינת ממש חזק, קיבלתי אותו בעבר והפסקתי כי זה גמר אותי יש את הקוריזליה שהיא נפלאה וטבעית לבעיות של אלרגיה. תרגישי טוב:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה-חוות דעת נוספת - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי04/07/2011שלום רב, מומלץ להוסיף טיפול עם תרופות אנטיהיסטמיניות, כדורים דרך הפה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת נוספת-המשך
מעיין05/07/2011ראשית ,תודה רבה על ההתייחסות המהירה!
אשמח אם תוכל להמליץ לי על כדור שלדעתך מומלץ במקרים אלה וכמה זמן לקחת אותו (רופא המשפחה אליו פניתי היסס לגבי סוג הכדור המתאים ולבסוף נתן לי לורסטין ללא הוראת טווח נטילה) וכן אשמח אם תוכל להתייחס גם לשאלתי לגבי עניין כאבי העיניים והעפעפיים הנפוחים, האם זה תסמין מוכר באלרגיה והאם הכדור אמור לטפל גם בזה? (כי אף אחד אחר לא נתן לי תשובה ברורה בנושא) תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת נוספת- המשך
מעיין08/07/2011ראשית ,תודה רבה על ההתייחסות המהירה!
אשמח אם תוכל להמליץ לי על כדור שלדעתך מומלץ במקרים אלה וכמה זמן לקחת אותו (רופא המשפחה אליו פניתי היסס לגבי סוג הכדור המתאים ולבסוף נתן לי לורסטין ללא הוראת טווח נטילה) וכן אשמח אם תוכל להתייחס גם לשאלתי לגבי עניין כאבי העיניים והעפעפיים הנפוחים, האם זה תסמין מוכר באלרגיה והאם הכדור אמור לטפל גם בזה? (כי אף אחד אחר לא נתן לי תשובה ברורה בנושא) תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת נוספת-המשך - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי09/07/2011שלום רב, טיפול צריך להיות ממושך כחודש עד שנה ויותר במידה ויעיל. אם טיפול לא נמצא יעיל אחרי התמדה במשך כשבועיים או חודש, אין סיבה יהמשיך. כאב בעיניים יכול להיות קשור לאלרגיה ולפעמים דינו כמו כאב ראש כלומר הוא קשור יותר לעיפות או מתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)