אלרגיה-חוות דעת נוספת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה-חוות דעת נוספת
    מעיין
    03/07/2011

שלום רב, מתנצלת מראש על אורך ההודעה אך מאוד חשוב לי לפרט את הנושא ולקבל חוות דעת נוספת. מאז ומתמיד ללא קשר לעונה אני סובלת מנזלת אך מזה כחודש וחצי החלו להופיע אצלי תסמינים של נזלת מרובה (שקופה ולעיתים סמיכה) ליחה,גודש רב באף,מעין פריחה לסירוגין בעיקר באיזור הפנים שמופיעה וחולפת מעצמה וכן כאב מאחורי העיניים ותחושת נפיחות בעפעפים. בתחילה רופא אאג איבחן סינוסיטיס (כבר אובחנתי בעבר עם מקרה סינוסיטיס אך חשוב לציין כי צילומי רנטגן וכןCT יצאו תקינים כעת), הרופא רשם אנטיביוטיקה מסוג זינאט לשבועיים. לאחר שהטיפול לא הועיל ועדיין התסמינים נמשכו ואף גברו רשם ה-אאג כדורי אריוס לשבועיים וכן תרסיס אף "אבאמיס" לשלול אלרגיה, אציין כי לאחר נטילת אריוס שבועיים התסמינים עדיין נמשכו אך פחתו במעט. עקב חשש לאלרגיה פניתי במקביל לאלרגולוג ולאחר ביצוע טסט בסיסי ביותר נמצאתי אלרגית לקרדית האבק. האלרגולוג המליץ לי על המשך טיפול באבאמיס בלבד למשך חודשיים על בסיס יומי ולא רשם לי כדור כלשהו. אשמח לחוות דעת נוספת בעניין כיוון שאמנם התרסיס מקל על הגודש באף אך הגרד לסירוגין בגוף ובעיניים וכן הכאב והנפיחות בעפעפיים עדיין נמשכים ומקשים מאוד על תיפקוד. האם יש צורך בנטילת כדור לאלרגיה במקביל ואם כן איזה מומלץ? האם תסמינים אלה של כאב וגודש בעיניים/עפעפיים מוכרים באלרגיה לקרדית האבק או בכלל? תודה מראש לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה-חוות דעת נוספת

הוספת תגובה

• כמה כדוריםםםםם

אימא של לירז
    04/07/2011

זה נשמע שיש לך אלרגיה, למה נתנו לך תרופות כאלו חזקות לנזלת שקופה? זינת ממש חזק, קיבלתי אותו בעבר והפסקתי כי זה גמר אותי יש את הקוריזליה שהיא נפלאה וטבעית לבעיות של אלרגיה. תרגישי טוב:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה-חוות דעת נוספת - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    04/07/2011

שלום רב, מומלץ להוסיף טיפול עם תרופות אנטיהיסטמיניות, כדורים דרך הפה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת נוספת-המשך

מעיין
    05/07/2011

ראשית ,תודה רבה על ההתייחסות המהירה!
    אשמח אם תוכל להמליץ לי על כדור שלדעתך מומלץ במקרים אלה וכמה זמן לקחת אותו (רופא המשפחה אליו פניתי היסס לגבי סוג הכדור המתאים ולבסוף נתן לי לורסטין ללא הוראת טווח נטילה) וכן אשמח אם תוכל להתייחס גם לשאלתי לגבי עניין כאבי העיניים והעפעפיים הנפוחים, האם זה תסמין מוכר באלרגיה והאם הכדור אמור לטפל גם בזה? (כי אף אחד אחר לא נתן לי תשובה ברורה בנושא) תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת נוספת- המשך

מעיין
    08/07/2011

ראשית ,תודה רבה על ההתייחסות המהירה!
    אשמח אם תוכל להמליץ לי על כדור שלדעתך מומלץ במקרים אלה וכמה זמן לקחת אותו (רופא המשפחה אליו פניתי היסס לגבי סוג הכדור המתאים ולבסוף נתן לי לורסטין ללא הוראת טווח נטילה) וכן אשמח אם תוכל להתייחס גם לשאלתי לגבי עניין כאבי העיניים והעפעפיים הנפוחים, האם זה תסמין מוכר באלרגיה והאם הכדור אמור לטפל גם בזה? (כי אף אחד אחר לא נתן לי תשובה ברורה בנושא) תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת נוספת-המשך - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    09/07/2011

שלום רב, טיפול צריך להיות ממושך כחודש עד שנה ויותר במידה ויעיל. אם טיפול לא נמצא יעיל אחרי התמדה במשך כשבועיים או חודש, אין סיבה יהמשיך. כאב בעיניים יכול להיות קשור לאלרגיה ולפעמים דינו כמו כאב ראש כלומר הוא קשור יותר לעיפות או מתח.  

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו