מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אטופיק דרמטיטיס
ליטל11/07/2011תודה על התשובה המהירה, אתה טוען כי שימוש נכון וקצר גם סטרואידים מאוד בטוחים מהו השימוש הנכון?הרי ברגע שמשתמשים בסטרואידים בסופו של דבר לאחר שבוע הבעיה תחזור לי שוב אז לא נראה לי הפיתרון היעיל.
היום כמו שרשמתי לך הייתי אצל אלרגולוג שעשה לי עוד בדיקות וטען כי אני אלרגית רק לקרדית האבק ולנוצות. לא נראה לי שיש לי אלרגיה נוספת כי שמפו אני חופפת באלפוסיל מאחר והראש שלי מלא בפצעים ואני מתגרדת,בושם הפסקתי להתבשם ואני לא משתמשת במשחות סטואידיות אז מה עושים??אם אתה אומר שיש פתרון אני מוכנה לבוא אליך למרפאה מירושלים העיקר שיהיה פתרון ויחלוף לי מה אתה מציע לי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אטופיק דרמטיטיסליטל10/07/2011
אני במשך 3 שנים סובלת מאטופיק דרמטיטיס כאשר בבדיקות לאלרגיה נמצא שאני אלרגית לאבק ולנוצות כל הגוף שלי יבש והינני מתגרדת ומופיעים לי פצעים מוגלתיים,ובאזור העיניים אני מתנפחת כל התרופות שנתנו לי לא עזרו לי,עד שגיליתי את משחת CLEAR CREAM שהצילה אותי והיום נאסר השימוש בה ע"י משרד הבריאות מאחר ונמצאו בה שרידים של קורטיזונים. השנה יחסית התפרץ לי לא כמו בשנים קודמות, העיניים מתנפחות והיובש שלא חולף ורק מחמיר עם כל המשחות שאני שמה, אינני יודעת מה לעשות לא מצאתי את הרופא שיעזור לי,אני נואשת ומתחננת שאולי תהיה לכם איזה פתרון בשבילי או הכוונה בבקשה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק דרמטיטיס - תגובה
ד``ר בן רנר10/07/2011שלום
האיסור לתרופה לא נובע מהמצאות קורטיזון אלא מהעובדה שתרופות אלו חיבות רישום ספציפי שכנראה לא היה ליבואן. בחרי במרפאה אלרגית בהתאם למקום מגוריך.בפתח האתר תמצאי את הכתובת שלי ושל שותפי לפורום
בהצלחה
דר' ורנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטופיק דרמטיטיס
ליטל10/07/2011תודה על התייחסותך, אני מודעת שהתרופה היא לא אסורה השאלה שלי האם יש משהו שיכול להפחית לי ולהעלים את התופעה ממנה אני סובלת,מהתנפחות בעיניים גם בעפעפיים העליונות ותחתונות ,ומהפצעים המוגלתיים שהתווספו לי בגוף ומהיובש הנוראי. בנוסף אף היום הייתי שוב במרפאת אלרגיה והד"ר עשה לי בדיקות נוספות והדבר היחיד שאני אלרגית אליהם זה אבק ונוצות,בנוסך שוב הייתי אצל רופא העור שלי שבמקום האלידל נתן יומובט רק בגלל שהמצב שלי חמור בשביל להרגיע קצת,אני במצב נואש האם יש לך להמליץ לי על משהו שיעזור לי או על טיפול מסויים או רופא מסויים במקום לקחת סטרואידים. בבקשה עזור לי אני במצב נואששש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטופיק דרמטיטיס - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי11/07/2011שלום רב, ד"ר ורנר צודק, בשימוש נכון וקצר גם סטרואידים הם מאוד בטוחים.
בנוסף לעתים קרובות לא מצליחים להשתלט על אטפיק דרמטיטיס בגלל נוכחות של אלרגיה נוספת פרט לאבק וזאת אלרגיה במגע לשמפו או בושם או אותם המשחות הסטרואדים. זה הוא סוג אחר של אלרגיה והוא נבדק עם טסט אחר שמתבצע גם אצל אלרגולוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש קצר בסטירואידים שקר עלוב
גיא11/07/2011לשם מה בכלל לומר אמירה טפשית כזו ?
לשם מה בכלל שימוש קצר שהרי ידוע שההשפעה של הסטירואידים היא ליומיים.
אז מה התועלת לעשות בהם שימוש כדי להשיג רגיעה ליומיים ?
ומה עושים לאחר מכן ?
אין לכם תרופות בשביל היום שלאחר מכן ולכן אני מתבצרים באמירה הטיפשית של שימוש קצר בסטירואידים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאטופיק
גל11/07/2011ישנו טיפול משולב שלחדרי המלח ורופא סיני שרוקח את התרופה ללא סטראואידים!!!
אשמח לעזור
0774208997 גל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)