אטופיק דרמטיטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטופיק דרמטיטיס

ליטל
    11/07/2011

תודה על התשובה המהירה, אתה טוען כי שימוש נכון וקצר גם סטרואידים מאוד בטוחים מהו השימוש הנכון?הרי ברגע שמשתמשים בסטרואידים בסופו של דבר לאחר שבוע הבעיה תחזור לי שוב אז לא נראה לי הפיתרון היעיל.
    היום כמו שרשמתי לך הייתי אצל אלרגולוג שעשה לי עוד בדיקות וטען כי אני אלרגית רק לקרדית האבק ולנוצות. לא נראה לי שיש לי אלרגיה נוספת כי שמפו אני חופפת באלפוסיל מאחר והראש שלי מלא בפצעים ואני מתגרדת,בושם הפסקתי להתבשם ואני לא משתמשת במשחות סטואידיות אז מה עושים??אם אתה אומר שיש פתרון אני מוכנה לבוא אליך למרפאה מירושלים העיקר שיהיה פתרון ויחלוף לי מה אתה מציע לי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אטופיק דרמטיטיס
    ליטל
    10/07/2011

אני במשך 3 שנים סובלת מאטופיק דרמטיטיס כאשר בבדיקות לאלרגיה נמצא שאני אלרגית לאבק ולנוצות כל הגוף שלי יבש והינני מתגרדת ומופיעים לי פצעים מוגלתיים,ובאזור העיניים אני מתנפחת כל התרופות שנתנו לי לא עזרו לי,עד שגיליתי את משחת CLEAR CREAM שהצילה אותי והיום נאסר השימוש בה ע"י משרד הבריאות מאחר ונמצאו בה שרידים של קורטיזונים. השנה יחסית התפרץ לי לא כמו בשנים קודמות, העיניים מתנפחות והיובש שלא חולף ורק מחמיר עם כל המשחות שאני שמה, אינני יודעת מה לעשות לא מצאתי את הרופא שיעזור לי,אני נואשת ומתחננת שאולי תהיה לכם איזה פתרון בשבילי או הכוונה בבקשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אטופיק דרמטיטיס

הוספת תגובה

• אטופיק דרמטיטיס - תגובה

ד``ר בן רנר
    10/07/2011

שלום
    האיסור לתרופה לא נובע מהמצאות קורטיזון אלא מהעובדה שתרופות אלו חיבות רישום ספציפי שכנראה לא היה ליבואן. בחרי במרפאה אלרגית בהתאם למקום מגוריך.בפתח האתר תמצאי את הכתובת שלי ושל שותפי לפורום
    בהצלחה
    דר' ורנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אטופיק דרמטיטיס

ליטל
    10/07/2011

תודה על התייחסותך, אני מודעת שהתרופה היא לא אסורה השאלה שלי האם יש משהו שיכול להפחית לי ולהעלים את התופעה ממנה אני סובלת,מהתנפחות בעיניים גם בעפעפיים העליונות ותחתונות ,ומהפצעים המוגלתיים שהתווספו לי בגוף ומהיובש הנוראי. בנוסף אף היום הייתי שוב במרפאת אלרגיה והד"ר עשה לי בדיקות נוספות והדבר היחיד שאני אלרגית אליהם זה אבק ונוצות,בנוסך שוב הייתי אצל רופא העור שלי שבמקום האלידל נתן יומובט רק בגלל שהמצב שלי חמור בשביל להרגיע קצת,אני במצב נואש האם יש לך להמליץ לי על משהו שיעזור לי או על טיפול מסויים או רופא מסויים במקום לקחת סטרואידים. בבקשה עזור לי אני במצב נואששש!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אטופיק דרמטיטיס - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    11/07/2011

שלום רב, ד"ר ורנר צודק, בשימוש נכון וקצר גם סטרואידים הם מאוד בטוחים.
    בנוסף לעתים קרובות לא מצליחים להשתלט על אטפיק דרמטיטיס בגלל נוכחות של אלרגיה נוספת פרט לאבק וזאת אלרגיה במגע לשמפו או בושם או אותם המשחות הסטרואדים. זה הוא סוג אחר של אלרגיה והוא נבדק עם טסט אחר שמתבצע גם אצל אלרגולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש קצר בסטירואידים שקר עלוב

גיא
    11/07/2011

לשם מה בכלל לומר אמירה טפשית כזו ?
    לשם מה בכלל שימוש קצר שהרי ידוע שההשפעה של הסטירואידים היא ליומיים.
    אז מה התועלת לעשות בהם שימוש כדי להשיג רגיעה ליומיים ?

ומה עושים לאחר מכן ?

אין לכם תרופות בשביל היום שלאחר מכן ולכן אני מתבצרים באמירה הטיפשית של שימוש קצר בסטירואידים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אטופיק

גל
    11/07/2011

ישנו טיפול משולב שלחדרי המלח ורופא סיני שרוקח את התרופה ללא סטראואידים!!!
    אשמח לעזור
    0774208997 גל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו