אלרגיה לחתול או טיגריס אסיאתי ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לחתול או טיגריס אסיאתי ?
    נדב
    05/08/2011

שלום,
    במהלך 32 שנותי, בהן באתי במגע מזדמן עם חתולים (אצל חברים, ברחוב), רק לעיתים רחוקות חוויתי תופעות של אלרגיה. עם זאת, לפני 3 חודשים אימצנו גור חתולים חמוד, ואחרי שבועיים של נזלת ועיטושים זה נפסק. לא נזלת, לא עיניים.. יחד עם זאת, החלו להופיע לי גירודים שבאו בכמה צורות - או כנפיחות אדומה קטנה שדומה לעקיצות יתוש, או בשלפוחיות זעירות, שמזכירות יותר אקזמה. בכל מקרה מדובר בגירודים קשים ומתישים, ולאחר חודשיים החלטנו למסור בחזרה את החתול.
    לצערי גם עכשיו, לאחר חודש שהחתול אינו בבית, ומי יודע כמה נקיונות ושטיפות שעשינו, עדיין יוצאים לי מדי יום גירודים חדשים. הלכתי לרופא עור שהודיע לי שזה לא קשור לאלרגיה, ואני כנראה קורבן של יתוש הטיגריס האסייתי, כשהסברתי שאין אצלנו יתושים (ואף עשינו החודש ריסוס בבית נגד פרעושים וכו', וגם ריסוס בבניין נגד יתושים ופרעושים) הוא הסביר שהיתוש אינו נראה ואינו נשמע. כעין רוח רפאים.
    קשה לי להאמין שאין קשר לאלרגיה לחתול, לא רק שבת זוגתי שגרה עימי נשארת נטולת 'עקיצות', אלא שמדי יום גם בעבודה אני יכול לשבת ב-11 בבוקר, בישיבה עם 10 אנשים נוספים בחדר, ופתאום להרגיש גירוד חדש בכף הרגל שאחר כך מתגלה כעין עקיצה או שלפוחיות קטנות. קשה לי להאמין שגם המשרד מלא ביתושים אלו ושהיתוש החמקן הזה מתנקם רק בי ואפילו חודר תחת גרב ונעל סגורה.
    העצה של הרופא היתה פחות או יותר להתמרח בתכשיר נגד יתושים למשך שארית חיי, ועדיף גם בבוקר וגם בערב, כי היתוש פעיל במשך כל שעות היממה.
    אני אובד עצות. האם למישהו יש עצה / כיוון ?
    ותודה למי שקרא עד הסוף :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אלרגיה לחתול או טיגריס אסיאתי ? - תגובה

ד``ר בן רנר
    06/08/2011

שלום
    אני לא מבין מאין צץ היתוש.זה לא רציני בעליל .גש למרפאה אלרגית לבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו