תגובה אלרגית לאופטלגין-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה אלרגית לאופטלגין-
    שני בשה
    14/08/2011

שלום אני בת 31 לאחר הלידה ה-3 טופלתי בזמן שהייתי במשכב לידה בקפלן במשכך כאבים אופטלגין נוזל, כעבור יומיים או שלושה הופיע לי גיורד באיזור שבין המרפק לכף היד מלווה באודם, טופלתי בעזרת מישחה ובהצלחה.
    לאחרונה חשתי ברע וטיפלתי בעצמי ע"י נטילת אופטלגין נגד חום וחולשה ואז שמתי לב שהחל להופיע אודם באיזור הבטן רגליים ידיים (אודם שקיפותי לא חזק במיוחד) עם טיפה גרד, למרות שאמרו לי לגשת להיבדק, השעה היתה מאוחרת ונסיבותיי לא הועילו איתי
    שאלתי היא כזו: האם ניתן לדעת לפי כך שאני אלרגית לתרופה הזו? ועוד שאלה:רציתי לדעת אילו עוד תופעות לוואי יש לה ואם אני לא טיפלתי באודם בדחיפות האם יכול להיות לי החמרה של התופעה?(כגון כאבי רגליים או חולשה כללית בגוף)
    אשמח לקבל את תשובתך טרם טיפלתי בבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובה אלרגית לאופטלגין-

הוספת תגובה

• תגובה אלרגית לאופטלגין- - תגובה

ד``ר בן רנר
    16/08/2011

שלום
    תופעת הרגישות לאופטלגין נפוצה.התלונות החל מפריחה חולפת ועד לשוק .גשי ליעוץ אלרגולוגי והמנעי מאופטלגין עד אז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו