Cholinergic urticaria

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Cholinergic urticaria
    ליאת
    20/08/2011

בערך כבר 8 שנים יש לי תופעה של כתמים אדומים על העור אחרי פעילות גופנית/מקלחת חמה/ רגעי לחץ. הכתמים מעט מגרדים אך נעלמים ברגע שהטריגר נפסק, התסמינים הללו מתאימים לCholinergic urticaria כפי שנוכחתי להבין מהאינטרנט.

ברצוני להתחיל לעשות פעילות גופנית על בסיס קבוע, ותופעות אלו מפריעות לכך. האם ישנו איזשהו טיפול שיכול למנוע את התופעות האלה? האם לקיחת אנטיהיסטמינים לפני פעילות גופנית תעזור? האם זהו פתרון מספק לטווח הארוך?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Cholinergic urticaria

הוספת תגובה

• Cholinergic urticaria - תגובה

ד``ר בן רנר
    20/08/2011

שלום
    אבחנות לא עושים באינטרנט אלא בחדר הרופא .גשי להבדק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

ליאת
    21/08/2011

בוודאי שאני מתכננת ללכת להבדק אך אני כעת בזמן תקופת מבחנים ואלך רק בעוד כשבועיים ולכן רציתי לשאול קודם מתוך סקרנות. חשבתי שלשם כך הפורום, לא ביקשתי אבחנה רק שאלתי במידה ואכן זה המצב האם הטיפול הוא אנטיהיסטמיני בלבד או שיש משהו מעבר והאם זה יכול להיות טיפול לטווח הארוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו