אלרגיה מתמשכת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה מתמשכת
    אורית
    25/08/2011

שלום וברכה !

לפני כשבועיים התחיל אצלי גירוד מלווה בפריחה בידיים, אחר כך המשיך בחלק העליון של הרגליים. עד היום הפריחה ממשיכה והגיעה כבר לכיוון הישבן והגב התחתון+ הצוואר.

בימים הראשנים קיבלתי שתי סוגי זריקות שלא עזרו לי (אחת שמרדימה מאד והשנייה קורטיזון).
    הרופא רשם לי טלפסט -פקסופנאדין הידרוכלוריד פעמיים ביום.

נכון להיום כבר שתיתי 18 כדורים, אבל הפריחה לא פסקה ויש לי התקפים של גירוד תורדני עד כדי פצעים מדממים.
    היום הרופא רשם לי בנוסף לטיפול הקיים פרטניזון 5 מ"ג 30 כדורים+ כדור גאסטרו 20 מג'.
    האם הטיפול הזה אמור לעזור במצבי ועד כמה הוא עלול להזיק ?

אנא חוות דעתכם המהירה.

נ.ב. עדיין לא נעשתה בדיקת ביופסיה,(נקבע לשבוע הבא).
    יש חשש שהאלרגיה נובעת ממנת יתר של נטילת מולטיויטמינים על דעת עצמי ( 2 כדורים ביום במשך כשבוע)+תוסף תזונתי "נוטריה".

תודה מראש,
    אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה מתמשכת

הוספת תגובה

• אלרגיה מתמשכת - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    26/08/2011

שלום רב,
    פרדניזון בד"כ גורם לשיפור במקרים קשים של הפריחות האלרגיות. אך המינון צריך להתאים. טיפול לתקופה קצרה נסבל בד"כ טוב מאוד. טיפול ממושך כרוך לפעמים בתופעות לוואי רבות: יתר לחץ דם, עלית סוכר בדם, בריחת סידן מעצמות, השמנה קלה בפנים.
    תשאלי רופא שלך מה האבחנה שלו ותרשמי כאן. הטיפול תלוי בסוג הפריחה ודרגת הקושי.
    ממליץ בחום להגיע לאלרגולוג לבירור האלרגי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה דחופה עבורך

שרית
    28/08/2011

מהפרדניזון הסטירואידי תצאי רק בסבל כפול.

יש לך אורטיקריה ואין מרפא קונבציונלי המרפא היחיד בעולם לצרה הזו הוא אלטרנטיבי

תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור

תגיעי לאתר של המטפל שלי שהציל אותי מהצרה הזו

שם תחפשי ב >>>> אורטיקריה

שרית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!!

אורית
    30/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו