רגישות לעקיצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות לעקיצות
    צ
    04/09/2011

שלום,
    בני בן שנתיים. מאז שנולד הוא רגיש לעקיצות (העקיצה מתנפחת מאוד, אדומה ומפתחת שלפוחית אם לא מורחים בטאקורטן). הוא ישן כל לילה עם מנורה נגד מעופפים, עם מכשיר נגד יתושים ועם מאוורר (שנאמר לי שמפריע לחרקים להתעופף).
    לא מזמן הוא נעקץ ברגל וכנראה שבאותו מקום היתה גם עקיצה של עכביש וזה התפתח לו לדלקת די חמורה. הוא קיבל אנטיביוטיקה די חזקה למשך שבוע וגם 3 ימים של טיפות פניסטיל. לפני מספר ימים הוא נעקץ שוב, ביד, ומההתחלה שראיתי את העקיצה הקפדתי למרוח לו בטאקורטן אבל הפעם משום מה המשחה כלל לא השפיעה. התפתחה לו שלפוחית וקצת אחכ ראיתי שהיד שלו ממש נפוחה ופרקי האצבעות אדומים. הלכנו איתו לטרם ושוב נתנו לו אנטיביוטיקה לשבוע ושלושה ימים של פניסטיל.
    רציתי לדעם האם יכול להיות שרגישות לעקיצות מחמירה עם הזמן או אולי הוא פיתח חסינות לבטאקורטן? האם עלי להתחיל 3 ימי טיפול של פניסטיל כל פעם שאני רואה עקיצה כדי לא להגיע לדלקת? הרי נראה לי לא הגיוני שהוא יפתח דלקת ויקבל אנטיביוטיקה ככל פעם שהוא נעקץ....
    האם יש איזשהו טיפול מניעתי כלשהו? למי אני יכולה לפנות בנושא?
    תודה מראש!!
    צ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות לעקיצות

הוספת תגובה

• רגישות לעקיצות - תגובה

ד``ר בן רנר
    06/09/2011

שלום גשי למרפאה אלרגית להדרכה.זה לא מסוכן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו