שאלה דחופה !!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה !!!
    מורן
    07/09/2011

היי

שאלתי היא:..כיום בני בן 6 ומגיל 8 חוד' נודע לנו על האלרגיה שלו לטחינה ובוטנים לאחר שניסינו לתת לו במבה וישר הקיא והופיעה פריחה וכן גם טחינה וישר התנפחו שפתיו וקיבל זריקת פנסטיל ומאז אנחנו במעקב,הבוטנים לא עבר עוד והטחינה כן....
    נולדה לי בת לפני 4 חוד' ובטיפת חלב אמרו לי לתת לה טעימות מהכל...האם אני צריכה לתת לה טחינה גם או לחכות לגיל שנה כמו שבעבר אמרו לי (פר' עציוני) שיכולתי למנוע מבני את האלרגיה אם הייתי ממתינה לגיל שנה ואז מנסה לתת לו רכיבים אלרגניים...מה עליי לעשות???....

ממתינה לתשובות מקצועיות בבקשה..
    תודה רבה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה !!!

הוספת תגובה

• שאלה דחופה !!! - תגובה

ד``ר בן רנר
    08/09/2011

שלום
    בגיל 4 חד אין לתת מלבד חלב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ד"ר...

מורן
    11/09/2011

קודם כל תשובה על התשובה המהירה.....

בכוונתך גם לא לתת טעימות של ירקות ופירות...???....ואם כך אז למה בטיפת חלב לוחצים עליי כבר בטעימות של הכל???....

תודה על התשובה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ד"ר... - תגובה

ד``ר בן רנר
    13/09/2011

שלום.נושא האלרגיה למזון עומדת על פרשת דרכים מדעית .יש דיעות לכאן ולכאן.בכל מקרה לתינוק בריא אין צורך בתוספת. בטיפת חלב עובדת הרוטינה ולפעמים טוב כך.גם בגיל חצי שנה ניתן להתחיל ב ירקות מבושלים ואחר כך פירות בהדרגה. אף אחד לא ממהר ואין מה לרוץ לשום מקום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו