אלרגיה ועוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה ועוד
    אוראל
    09/09/2011

שלום רב,
    בן 25, לפני כ-3 חודשים הייתה לי התקררות, שלאחריה המשכתי להשתעל שיעול יבש. לאחר צילום סינוסים ראו שיש לי גודש באף אבל שום בעיה בראיות (יש אישור לכך לאחר בדיקה של רופא ריאות). הייתי אצל רופאה אחת שהביאה לי כדורים נגד אלרגיה עונתית ל-10 ימים אבל לא היה שיפור. בנוסף נתנו לי אוומיס ופליקסוטייד. גם זה לא עזר. הלכתי לרופא אחר שישר חשב שזה שעלת ונתן לי אזניל למשך 5 ימים ולאחר מכן לעשות בדיקות דם. לאחר 3 שבועות התוצאות של הבדיקה הראו תוצאה גבולית אבל הרופא קבע שהיה שעלת. חזרתי על הבדיקה ושוב יצא גבולי. השיעול אכן עבר, אבל כרגע אני סובל מגודש באף שמתבטא בעיקר כשאני קם בבוקר (כנראה מהלילה). בנוסף לליחה שלא עוברת ומתגברת כאשר אני מדבר. בנוסף לפני כחודש וחצי , בדיוק לאחר סיום השימוש באזניל, התחילה לי פריחה או פצעים אדומים על החזה ובכתפיים. אני סובל מאקנה בדר"כ אבל פה יש ריבוי של פצעים שלא דומים לפצעי אקנה. נוסף על כך ב-3 חודשים האחרונים אני סובל מירידה דרסטית במשקל, נשירת שיער ועייפות יתר. הייתי אצל ד"ר טפליצקי לטסטים אלרגיים. שם הוא מצא אלרגיה לאבק וליבללית הדשא. קיבלתי מיזולן 10 מ"ג לתקופה של חודש ואני לוקח כרגע. האם יש קשר בין כל התסמינים שרשמתי? האם זה אמור להעביר את התסמינים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה ועוד

הוספת תגובה

• אלרגיה ועוד - תגובה

ד``ר בן רנר
    10/09/2011

שלום
    היות וד"ר טפליצקי הוא רופא של הפורום פנה ישירות אליו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו