מחלה אוטואימונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלה אוטואימונית
    רוני
    11/09/2011

שלום,

אני מקווה שהגעתי לפורום המתאים, אני כבר לא יודעת ממש לאיזה פורום אני שייכת!

אני בת 25, בריאה עד לפני כ8 חודשים שהתחילה לי אורטיקריה כרונית ולאחר טיפול ממושך בסטרואידים ואנטי-היסטמינים היא בנסיגה... אם כי העור שלי ממש לא חזר לעצמו. עדיין נשארים לי סימנים אדומים כאשר אני מתאמצת והמקום מתנפח מעט... בנוסף לוירוסים ושפעות שאני נדבקת כל הזמן לפני כ4 חודשים התפרץ אצלי וירוס "פיאריאזיס רוזאה" ועבר אחרי 3 חודשים... כעת אני מבחינה בעוד נקודות זרות על העור..

עשו לי בדיקות דם, אלרגיה, נשיפה וכל מני ולא נראה שמישהו יודע לכוון אותי על משהו נוסף שאני יכולה לבדוק. לפחות לנסות לברר אם יש מקור שאני יכולה לטפל בו או לפחות לשפר את אורח החיים שלי...

אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על בדיקות נוספות שאני יכולה לערוך...
    יש לי המוגלובין מעט נמוך אך מלבד זאת הבדיקות תקינות...
    ובנוסף- האם יש בדיקות שיכולות לאשש "מחלה אוטואימונית"??? כי משתמשים במונח כל הזמן בהקשר של אורטיקריה כרונית אך למעשה לא באמת בודקים אם זאת אכן מחלה של המערכת החיסונית (אלא רק על פי סימפטומים והתנהגות).

תודה מראש!!
    רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלה אוטואימונית

הוספת תגובה

• מחלה אוטואימונית - תגובה

ד``ר בן רנר
    13/09/2011

שלום בחרי לך רופא אחד שיעשה סדר בדברים! ולא דרך הרשת את מעלה הרבה סימנים ואי אפשר לרכז את כולם בתשובה בודדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו