אורקיטריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורקיטריה
    קרין
    30/09/2011

אני בת 33 ומזה ארבעה חודשים סובלת מאורקיטריה. לאורך התקופה נטלתי תרופות רבות: אריוס, אהיסטון, טלפסט, גילקס, מיזולן. לפני כשבוע וחצי התחלתי לקחת טלפסט 180 מ"ג פעמיים ביום וגילקס 25 מ"ג בערב, באותו הערב לקחתי גם אדוויל בעקבות כאב ראש ולאחר מספר שעות התנפחו לי השפתיים והפנים, הגעתי למיון ושם קיבלתי טיפול אינטנסיבי, ההמלצות היו להמשיך טלפסט 180 מ"ג פעמיים ביום, גילקס 25 מ"ג ביום ופרדניזון 20 מ"ג בבוקר למשך שבוע ולאחר שבוע 10 מ"ג בבוקר. לאורך כל התקופה וכל התרופות הללו אין שיפור במצב אלא רק החמרה, בבוקר אני קמה עם פריחה בידיים וברגליים ויש ימים שבכל הגוף כולל נפיחות וכאב. בשעות הצהריים המצב יותר טוב ו לקראת הלילה שוב מתחילה פריחה שמתעצמת בבוקר. עשיתי בדיקת כלליות ובדיקת דם לגילוי רגישות למוצרי חלב ויצא שלילי, התחלתי דיקור סיני.
    מה עוד עליי לעשות?
    האם יש טיפול תרופתי יעיל יותר?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורקיטריה

הוספת תגובה

• אורקיטריה - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    01/10/2011

שלום רב, לפעמים לא פשות להתגבר על אורטיקריה. רוב המקרים מסתדרים עם תרופות אנטיהיסטמיניות. במקרים קשים נותנים טיפול ממושך יותר עם פרדניזון. ניתן לנסות סינגולאר ובמקרים עוד יותר קשים נותנים ציקלוספורין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו