מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אורקיטריהקרין30/09/2011
אני בת 33 ומזה ארבעה חודשים סובלת מאורקיטריה. לאורך התקופה נטלתי תרופות רבות: אריוס, אהיסטון, טלפסט, גילקס, מיזולן. לפני כשבוע וחצי התחלתי לקחת טלפסט 180 מ"ג פעמיים ביום וגילקס 25 מ"ג בערב, באותו הערב לקחתי גם אדוויל בעקבות כאב ראש ולאחר מספר שעות התנפחו לי השפתיים והפנים, הגעתי למיון ושם קיבלתי טיפול אינטנסיבי, ההמלצות היו להמשיך טלפסט 180 מ"ג פעמיים ביום, גילקס 25 מ"ג ביום ופרדניזון 20 מ"ג בבוקר למשך שבוע ולאחר שבוע 10 מ"ג בבוקר. לאורך כל התקופה וכל התרופות הללו אין שיפור במצב אלא רק החמרה, בבוקר אני קמה עם פריחה בידיים וברגליים ויש ימים שבכל הגוף כולל נפיחות וכאב. בשעות הצהריים המצב יותר טוב ו לקראת הלילה שוב מתחילה פריחה שמתעצמת בבוקר. עשיתי בדיקת כלליות ובדיקת דם לגילוי רגישות למוצרי חלב ויצא שלילי, התחלתי דיקור סיני.
מה עוד עליי לעשות?
האם יש טיפול תרופתי יעיל יותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורקיטריה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי01/10/2011שלום רב, לפעמים לא פשות להתגבר על אורטיקריה. רוב המקרים מסתדרים עם תרופות אנטיהיסטמיניות. במקרים קשים נותנים טיפול ממושך יותר עם פרדניזון. ניתן לנסות סינגולאר ובמקרים עוד יותר קשים נותנים ציקלוספורין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

