מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה לקרדית אבק הביתאלרגיה לאבק22/01/2008
שלום רב,
כיום אני בת 21, בגיל 13 גלו בבדיקות רגישות לאבק הבית. מאז המצב רק מחמיר. לפני הצבא ובזמן הצבא עשיתי חיסונים שהפסקתי כי לא הרגשתי שום שינוי משמעותי. אני סובלת מנוזלת כלל שנתית, סימנים קשים של גירוי לחמיתי ושל גודש נזלי, דמעות והתעטשויות רבות.
בנוסף בגלל שהאלרגיה מחלישה לי את מערכת החיסונית אני חולה הרבה פעמים בשנה, לא מפספסת שום וירוס, מצטננת בכלות, וזאת על אף שאני שומרת על עצמי טוב ומתלבשת טוב.
אני ממש סובל מאלרגיה שלי! :(
בבקשה תעזרו לי, אולי ידועה לכם שיטה שתוכל לעזור לי, מרפואה רשמית אם לא, אז אולי משהו מרפאוה אלטרנטיבית שעזרה בהצלחה לאנשים אחרים עם בעיות דומות.
מודה מראש,
דריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לקרדית אבק הבית
ד``ר בן רנר22/01/2008זו בעיה של רבים הסובלים מנזלת אלרגית.במידה וקבלת חיסונים מסודרים לאורך של לפחות שנתיים ללא כל תגובה,סימן שאין לצפות להקלה בטכניקה הזו.במידה ולא ואו חוסנת רק לחלק מהאלרגנים ניתן לנסות שוב.בכל מקרה גשי למרפאה האלרגית באזור מגוריך וקבלי יעוץ.טיפולים אלטרנטיבים אינם התחום שלי ויעילותם נמוכה אם בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה אתה יכול להגיד על שיטת IPEC?
דריה22/01/2008ומה אתה יכול להגיד על שיטת IPEC?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה אתה יכול להגיד על שיטת IPEC?
ד``ר בן רנר22/01/2008הפורום הזה הוא פורום של רופאים מומחים באלרגיה ולא של רפואה אלטרנטיבית על ענפיה השונים.לגבי השיטה ששאלת,הקשר שלה לארלרגיה כקשר בין מזרח ומערב.ועדיף להתרכז בעיקר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתרון כמעט מושלם
זהר13/02/2008שלום דריה !
שמי שטיג זהר, מטפל ברפואה סינית, מומחה לאלרגיות וכאבי ראש.
בעל נסיון רב מאוד בטיפול בנזלת אלרגית.
יש לי כ 80% הצלחה בטיפול בנזלת אלרגית.
אתה מוזמן ליצור קשר ל 0506075060
אשמח לתת פרטים נוספים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)