אלרגיה לקרדית אבק הבית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לקרדית אבק הבית
    אלרגיה לאבק
    22/01/2008

שלום רב,
    כיום אני בת 21, בגיל 13 גלו בבדיקות רגישות לאבק הבית. מאז המצב רק מחמיר. לפני הצבא ובזמן הצבא עשיתי חיסונים שהפסקתי כי לא הרגשתי שום שינוי משמעותי. אני סובלת מנוזלת כלל שנתית, סימנים קשים של גירוי לחמיתי ושל גודש נזלי, דמעות והתעטשויות רבות.
    בנוסף בגלל שהאלרגיה מחלישה לי את מערכת החיסונית אני חולה הרבה פעמים בשנה, לא מפספסת שום וירוס, מצטננת בכלות, וזאת על אף שאני שומרת על עצמי טוב ומתלבשת טוב.
    אני ממש סובל מאלרגיה שלי! :(
    בבקשה תעזרו לי, אולי ידועה לכם שיטה שתוכל לעזור לי, מרפואה רשמית אם לא, אז אולי משהו מרפאוה אלטרנטיבית שעזרה בהצלחה לאנשים אחרים עם בעיות דומות.
    מודה מראש,
    דריה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לקרדית אבק הבית

הוספת תגובה

• אלרגיה לקרדית אבק הבית

ד``ר בן רנר
    22/01/2008

זו בעיה של רבים הסובלים מנזלת אלרגית.במידה וקבלת חיסונים מסודרים לאורך של לפחות שנתיים ללא כל תגובה,סימן שאין לצפות להקלה בטכניקה הזו.במידה ולא ואו חוסנת רק לחלק מהאלרגנים ניתן לנסות שוב.בכל מקרה גשי למרפאה האלרגית באזור מגוריך וקבלי יעוץ.טיפולים אלטרנטיבים אינם התחום שלי ויעילותם נמוכה אם בכלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה אתה יכול להגיד על שיטת IPEC?

דריה
    22/01/2008

ומה אתה יכול להגיד על שיטת IPEC?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומה אתה יכול להגיד על שיטת IPEC?

ד``ר בן רנר
    22/01/2008

הפורום הזה הוא פורום של רופאים מומחים באלרגיה ולא של רפואה אלטרנטיבית על ענפיה השונים.לגבי השיטה ששאלת,הקשר שלה לארלרגיה כקשר בין מזרח ומערב.ועדיף להתרכז בעיקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פתרון כמעט מושלם

זהר
    13/02/2008

שלום דריה !
    שמי שטיג זהר, מטפל ברפואה סינית, מומחה לאלרגיות וכאבי ראש.
    בעל נסיון רב מאוד בטיפול בנזלת אלרגית.
    יש לי כ 80% הצלחה בטיפול בנזלת אלרגית.
    אתה מוזמן ליצור קשר ל 0506075060
    אשמח לתת פרטים נוספים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו