אלרגיה לאבק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לאבק
    תמר
    04/10/2011

בערך בחודש פברואר השנה התחילה לי תופעה של התעטשויות רבות כל בוקר ברגע שאני מתעוררת ואחה"צ, בערך 20 התעטשויות, אחרי כמה חודשים ראיתי שזה לא עובר והלכתי לעשות בדיקת אלרגיה בה נמצא שאני אלרגית לאבק.
    ההתעטשויות פוקדות אותי כל יום בבוקר אחה"צ ולפעמים גם בצהריים, זה מאוד מטריד, אין גרד מיוחד, מידי פעם העיניים קצת רגישות וזה קורה בזמן ההתעטשות, אני גם סובלת מליחה כבר שנתיים והרופא אמר שיכול להיות שזה קשור לאלרגיה.
    רציתי לדעת אם יכול להיות שההתעטשויות לא קשורות לאלרגיה כי הן לא מופיעות רק במפגש עם אבק, ולא בתקופות מסויימות אלא ממש כל יום מהיום שזה התחיל ללא הפסקה, לקחתי ספריי לאף ותרופה שרשם לי הרופא אלרגיה וזה עזר אבל אני מבינה שזה לא פותר את הבעיה אז לא רציתי להמשיך, האם זה הגיוני שכל יום אני סובלת מזה במשך תקופה ארוכה (3 עונות וזה אותו הדבר) , זה מאוד מטריד, מה אפשר לעשות? יכול להיות שזה סימפטום של משהו אחר?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לאבק

הוספת תגובה

• אלרגיה לאבק - תגובה

ד``ר בן רנר
    04/10/2011

שלום
    הכל הגיוני .גשי להבדק במרפאה אלרגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו