מה דעתכם?מקרה לי פתור 20 שנה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה דעתכם?מקרה לי פתור 20 שנה.
    יוני
    22/10/2011

יש לי ליחה מוגלתית שיורדת מהאף,צהובה וקשה יחסית,במשך כל יום,כל היום,כל השנה.ובמשך 20 שנה.
    כיום אני בן 27.

CT הדגים פוליפ קטן מאוד בתחת הסינוסים שכנראה אינו יוצר את הבעיה.ומחיצה עקומה מעט עם קונכיה מוגדלת אחת.
    תרסיסי אף לא עזרו.
    ניתוח שקד שלישי מלפני חצי שנה(שהיה מיותר)-לא עזר.
    מה שכן עזר מלפני שנה,זו זריקת דיפרוספן,לא שהיא עזרה,היא פשוט מנעה לחלוטין כל טיפת ליחה,עזרה באופן מושלם-אבל רק לחודש אחד..

הליחות האלה הורסות לי את החיים במישור האישי,ואני כבר לא יודע מה לעשות.הייתי אצל 5 רופאים כבר.

השאלה שלי,היא האם ניתן לקבוע בודאות שבגלל שהדיפרוספן עזרה לחלוטין-בעצם מדובר בנזלת אלרגית כרונית?כי אם היא לא אלרגית,מדוע עזר הדירוספן(קורטיזון)?

ובאפן כללי,יש לכם אולי איזה רעיון שאני אוכל לכוון אליו לפתרון הבעיה?
    אולי ניתוח יישור מחיצה והקטנת קונכיה יכול לאוור יותר את המקום ולשנות את המאזן של החיידקים?אולי אנטיביוטיקה ארוכת טווח?

תודה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה דעתכם?מקרה לי פתור 20 שנה. - תגובה

ד``ר בן רנר
    22/10/2011

שלום
    דיפרוספן פועל באופן כללי ואין הוא מעיד על אלרגיה.במידה ואאג לא עוזר פנה מחדש למרפאה אלרגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו