אלרגיה לאבק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לאבק
    אילנה
    24/10/2011

בני אסמטי , משתמש במשאף ונטולין, כאשר מצטנן נזקק להיניהילציות,הבעיה שלו אלרגיה לאבק, מוציא בגדים מהארון, מחליפים מצעים, בצבא כל הזמן מרגיש את האבק בדרכי הנשימה
    האם יש טיול למניעת התופעות
    תודה אילנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לאבק

הוספת תגובה

• אלרגיה לאבק - תגובה

ד``ר בן רנר
    25/10/2011

שלום .ניתן לחסן כנגד האבק התהליך נקרא אימונוטרפיה והוא ניתן בכול מרפאות האלרגיה בארץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מנסיון כדי לשאוב את המזרן, עזר לי..

סנונית הגבעות
    25/10/2011

הייתי סובלת בערך מאותם סימפטומים (גם בצבא) אבל רק אחרי השחרור הובחנתי כאלרגית לאבק.

ניסיתי אנטיהיסטמינים (לוריסטן) במשך תקופה אבל זה מעיק לקחת אותם באופן קבוע.

האלרגולוג אמר לי לנסות לשאוב את המזרן (זה המקור לקרדיות האבק בבית) עשיתי כך וחשתי שיפור די מיידי.

גם לא היה קשה למצוא שואב אנטי אלרגני במחיר סביר (חיפשתי בגוגל " שואב אנטי אלרגני " )

2 הערות: א. חייב שלשואב יהיה מסנן אנטי אלרגני (HEPA), אחרת הקרדיות פשוט מתפזרות חיות בבית. ב. רצוי מאוד שיהיה מצויד בנורת UVC (אור אולטרה סגול) לקטילה של הקרדית ומזיקים מיקרוסקופיים אחרים, מנסיון זה פי מיליון יותר אפקטיבי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו