אלרגיה למזון בצבא- לד''ר טפליצקי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה למזון בצבא- לד''ר טפליצקי
    חייל מהמרכז
    09/11/2011

שלום רב,

הנני חייל המשרת כשנה בצבא וסובל מאלרגיה קשה-אסטמה,נזלת אלרגית ואלרגיה לאגוזים,שקדים ושומשום.
    לפני מספר חודשים פוניתי למיון בעקבות חשיפה למזון שאליו אני אלרגי,הרגשתי חנק,נפיחות בלשון,כאבי בטן חזקים וגירודים בכל הגוף.
    בבדיקה גופנית :ריאות-צפצופים ובגרון : בצקת בענבל וברירית וטופלתי בסטרואידים:פנגרן,בודיקורט ואינהלציה ובאירוע SVT באדנוזין ואיקקור וכדורי אשלגן.
    מאז אני מקפיד שלא לאכול מחוץ לבית בשל חשש לבריאותי ומצויין באפיפן.
    בעקבות המלצות של מספר מומחי אלרגיה ללינת בית בגלל האלרגיה שמונעת ממני כלכלה סדירה בחדר אוכל,פניתי למרפאה ביחידה על מנת לאשר אותן ולקבל דמי כלכלה.
    הגעתי לקר''פ פעילה והצגתי את ההמלצות והטופס מהמיון והוא החליט שעליי ללכת לועדה רפואית ולקבל סעיף פוסל שירות.
    האם יש דרך אחרת לקבל דמי כלכלה והאם המצב מצדיק הורדת פרופיל?

אשמח לקבל תשובה.
    בברכה,חייל ממרכז הארץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אלרגיה למזון בצבא- לד''ר טפליצקי - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    10/11/2011

שלום רב,
    אילך לפנות למראת אלרגיה צבאית בצריפין,
    בד"כ אלרגיה למזון אינה מונעת המשך שרות, וניתן לקבל המלצה על דמי כלכלה. עם זה פונים למש"ק ת"ש. אפשר לפנות למש"ק ת"ש גם באופן ישיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת חשובה...

חייל מהמרכז
    10/11/2011

פניתי למשק''ית ת''ש ואין בידה לעזור לי מכיוון שזה לא קשור אלייה אלא למרפאה.
    ופניתי למרפאה ששלחה אותי לקר''פ פעילה כדי שתאשר את ההמלצות לדמי כלכלה שקיבלתי ממרפאת אלרגיה בצריפין והם טענו שחיילים בסדיר לא זכאים לקהל דמי כלכלה אלא רק מתנדבים ובגלל זה שלחו אותי לועדה.

אודה לך על התשובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו