מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה חריפה בעינים שלא מוצאים ממהגלית23/11/2011
שלום אני כת 40 סובלת בשנה האחרונה מאלרגיה מוזרה
תמיד סבלתי מעיטושים ומעינים דומעות בעונות המעבר
באביב האחרון יצא לי אלרגיה מוזרה מאד התבטא בעינים אדומות ודמעות ללא הפסקה שגרמו לעור להראות כמו כויה אחת גדולה זה היה בשני העינים משך האלרגיה היתה במשך חודש וחצי ,פניתי לכל הרופאים החל מעינים שנתנו לי את כל סוגי הטיפות והמשחות
וכל יום היה יותר גרוע ממה שהיה ,פניתי לרופא אלרגיה ולא מצא מה לעשות
עשו לי בדיקת אלרגיה וכן גם מדבקות נמצא שאני אכן אלרגית להרבה דברים אבל לא ברור למה זה יוצא ככה בעינים לזה לא מצאו פתרון לא להמנע ממשהו וכ'ו לאחר חודש וחצי הכול נגמר ולא היה זכר לענין הנ"ל
הסיפור חוזר על עצמו עכשיו ערב חג סוכות האלרגיה הנ"ל הופיע שוב שוב סיסיוב בין כל הרופאים ועדין לא מוצאים פתרון
המראה החיצוני נראה איום ונורא אני לא יכולה לצאת מהבית ביום אני עם משקפי שמש
ובערב אני ממש לא יכולה לצאת מהבית
יש לציין שאני לא לוקחת שום תרופה ביום יום
העין מלאה בקשקשת /קילופי עור ומאד אדום ומגרד
אני לא משתמשת בשום משחה כרגע
חשבו שאולי הטיפות והמשחות שלקחתי בהתחלה משפיעות אבל גם זה לא נכון
הרופא לאלרגיה הציע לי לקחת זריקת קורטיזון ,אני עדין מחכה לתור לרופא עור שיראה את הסיפור
אנא הציעו לי מה לעשות אני כבר ממש מתוסכלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה חריפה בעינים שלא מוצאים ממה - תגובה
ד``ר בן רנר24/11/2011שלום
דלקות העיניים מתסכלות מאד כי סף הרגישות של העיניים נמוך מאד ולכן קשה למצא בבדיקה את הגורם.בנוסף בעפעפיים בלוטות מרובות השומרות על לחות העיין.דלקת בבלוטות אלה מציתות את התופעה.אם התופעה חלפה זו חצי נחמה.בל מקרה הכתובת היא רופא העיניים עם עזרה כמה שניתן מהאלרגולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה ,
גלית24/11/2011הייתי אצל רופא עינים ,ראש מחלקת עינים בשערי צדק והראיה היתה בסדר גמור ,משם המשכתי לאלרגיה עשו את כל הבדיקות כולל מדבקות
הערב הייתי אצל רופא עור דר' שגיא שטוען שזה דרמיטיס משהו לא יודעת את השם המלא
הענין שזה פשוט לא עובר זה כבר חודש וחצי השאלה איך שה יעבור ואיך למנוע את הפעם הבאה
ולמה זה יוצא פתאום בצורה כזאת האם יש בעיה בתזונה או במשהו אחר בגוף
ממש קשה לתפקד ככה ואני לא רואה פתרון באופק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)