שוק אנפילקטי לאחר חיסון אלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוק אנפילקטי לאחר חיסון אלרגיה
    אני
    14/12/2011

שלום רב,

הבת שלי, בת 7, מקבלת פעם בשבוע חיסונים נגד אלרגיה( קרדית אבק ואלרגיה לחתולים) בשל אלרגיה קשה ממנה סובלת ונזלת כרונית.
    אתמול, לאחר סבב חיסונים שישה עשר, חצי שעה לאחר מתן החיסונים, התחילה להתלונן על כאבים בחזה ובגרון, השתעלה מאד, התקשתה לנשום ויצאה לה פריחה על הצוואר, בטן וגב.
    עדיין היינו בשטח בית החולים ומייד חזרנו לרופאה שהזריקה לה אדרנלין, בנדריל ועשתה לה שתי אינהלציות אחת אחרי השנייה.
    ביתי הגיבה לטיפול וקשיי הנשימה, הכאבים והפריחה חלפו אך היא הייתה חלשה וישנה הרבה אחר כך.
    כעת אני מאד חוששת ולא יודעת אם להמשיך במתן החיסונים או להפסיק.
    האם זוהי תופעה שכיחה לאחר חיסוני אלרגיה?
    מה לדעתך צריך לעשות?
    יש לציין שחמישה עשר החיסונים הקודמים עברו בסדר אך מקום החיסון לרוב מאד מתנפח לה.
    כמו כן, למרות החיסונים, לא מורגשת עדיין הקלה בסימפטומים של האלרגיה שיש לה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שוק אנפילקטי לאחר חיסון אלרגיה - תגובה

ד``ר בן רנר
    15/12/2011

שלום.
    זוהיא תגובת לוואי בלתי רצויה וצפויה במקרים בודדים.לכן יש לקבל את החיסון בהדרגה.הסיבות מרובות ויש לדבר עם הרופא מה הלאה.בד"כ מפחיתים את המינון והכל חולף.נכון שזה לא נעים אבל זה חלק (לא רצוי )מהטיפול.התיעצי עם הרופא אצלו הבת מתחסנת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו