אורטיקיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורטיקיה
    מ.ק
    01/02/2008

אני בן 48 ומזה חודשיים וחצי אני סובל מפריחות וגירודים בכל הגוף בעיקר בערב ובבוקר. בבדיקות דם שביצעתי לפי בקשתו של אלרגולוג פרטי אליו הלכתי - נמצא הכל תקין למעט חריגה באנטי קרדיופין Igm (הטווח היא 0-7 ולי יצא 10.3). אציין עוד שאני בריא בד"כ , עושה ספורט ויוגה.
    שאלותי הן :
    1) האם בגילי שכיח "לחטוף" אורטיקיה כרונית?
    2) האם המחלה הנוראה הזו - יכולה לנבוע מ"לחץ" נפשי ו/או "סטרס"
    3) האם טיפול בעזרת אנטיהיסטמינים יכולה להעלים לגמרי את הפריחה והגרד? אצלי זה עדיין לא קורה למרות נסיונות מצידו של האלרגולוג (שעל פניו נראה לי רציני מאוד ומבין )
    4) האם היא באמת עוברת ? אם כן - מהו הטווח שלה כי לפי קריאה בפורמים בנושא היו רבים שטענו שהם סובלים שנים רבות מהמחלה ( אפילו 9 שנים)
    5)האם טיפול אלטרנטיבי יכול להקל / להעביר את המחלה?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורטיקיה

הוספת תגובה

• אורטיקריה כרונית

ד``ר בן רנר
    02/02/2008

המחלה נפוצה בכל הגילים עם מהלך משתנה עליות ומורדות הטבות והחמרות.הטיפול האנטיהיסטמיני הוא המומלץ .לטיפולים אחרים תופעות לוואי בלתי רצויות והשימוש הבם רק במקרים קשים ועקשניים המפריעים לתפקוד היום יומי.טיפול "אלטרנטיבי" אינו אפקטיבי כלל.בסיכום סבלנות .והמשך מעקב אצל האלרגולוג המטפל בך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו