מטהר אויר HEPA -נגד עשן סיגריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מטהר אויר HEPA -נגד עשן סיגריות
    אל
    05/02/2008

שלום רב,

אני בן 20 וחיי עם הורי שמעשנים כבד. לאחרונה הריח התחיל להפריע לי באופן דרסטי , ואני פשוט לא יכול להיות בסלון איפה שהם מעשנים.
    השאלה היא האם יש מסנן אויר כלשהו בשוק הישראלי שאכן מסוגל לעזור לי ולטהר לי את ריח הסיגריות המחריד שיש בבית. ראיתי שיש מסוג HEPA שעולים לשימוש ביתי כ 1800 שקל - האם זה שווה משהו ? או שזה פשוט לזרוק הכסף?

אשמח לתשובה מנומקת - תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סיגריות

ד``ר בן רנר
    05/02/2008

בעיה נפוצה במקומותנו.ראשית אשמח לעשות להוריך סיור במחלקת ריאות על מנת שיוכחו למה הסגריות גורמות ואפילו להפגיש עם מעשנים "לשעבר" שריאותהם נהרסו.אני מבטיח לך שסיגריה לא תבוא יותר אל פיהם.לסלק את הריח דרוש מסנן פחם בלבד בעל קיבולת גדולה.מטהר HEPA הוא מסנן לחלקיקים זעירים מתחת ל3 מיקרון שאין לך צורך.כמו כן חייבת להיות זרימת אוויר על מנת להיפטר מכמות העשן.המטהר מעביר כמות אוויר דרכו ביחידת זמן .ע"פ גודל החדר מחשבים את עצמת המטהר הדרוש.פנה לאנשי מקצוע. לסיכום פשוט יותר להפסיק לעשן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו