אלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה
    אסי
    28/01/2012

קניתי מוצר לשיער שנחשב למוצר הכי טוב בעולם וחברה הכי מבוקשת
    המוצר גורם לי לאלרגיה חריפה גירדים בשיער קסקסים גירדים בראש כאילו יש מלא כינים וגירדים בכול הגוף פשוט אני לא רוצה להפסיד את המוצר הזה כי זה המוצר שהכי טוב לשיער שלי עכשיו קיים טיפול לאלרגיה ? פשוט אני רוצה שהגוף לא יזהה תמוצר הזה כאלרגיה קיים כזה דבר?

ואני לוקחת כול יום זרעי צ'יה שזה מנקה תגוף ומנקה רעלים יש מצב שהזרעי צ'יה האלו בגלל שהם מנקים רעלים אז הם מזהים לי תמוצר השיער הזה בתור אלרגיה זה הגיוני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה

הוספת תגובה

• אלרגיה - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    28/01/2012

שלום שלום, אני מציע שתפסיק להשתמש במוצר זה באופן זמני, תפסיק להשתמש בזרעים האלה. חקה שגרד יעבור ואז תתחיל שוב להשתמש במוצר. כך תוודא שאתה באמת רגיש אליו.
    בינתיים תיגש לאלרגולוג לביצוע תבחיני מטלית לזיהוי האלרגן. אל תשכח להביא לבדיקה את המוצר החשוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד''ר ולרי טפליצקי

אסי
    28/01/2012

קודםתודה על התשובה:)
    אני חושבת שאני רגישה למוצר לשיער הזה בגלל שבדיוק שהשתמשתי
    אחרי כמה שעות הרגשתי עקצוצים! ואז החליפו לי למוצר אחר ואז הכול התחיל להירגע ושוב השתמשתי באותו מוצר וניהיה לי גירודים בכול הגוף נשירת שיער יובש קסקסים!!
    אז אמרתי אולי בגלל שהזרעים האלו עושים סוג של נקיון מסוים אז הם מזהים לי תמוצר לשיער בתור אלרגיה זה הגיוני ?
    ועם הרופא אומר לי שיש לי אלרגיה מי המוצר לשיער האם יש אפשרות לקבל טיפול כדור
    שהגוף יקבל את המוצר לשיער הזה בחיובי ?

ועוד דבר לאיפה אני צריכה ללכת לרופא לאלרגיה או לארוגלוג ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר חשוב

אסי
    28/01/2012

שהמוצר לשיער שהשתמתי בוא..
    גרם לי לעיקצוצים חזקים בכול הגוף! עד שפשוט לא יכולתי להירדם בלילה!
    ובנוסף המוצר הזה גרם לי לנשירה חזקה בשיער קסקסים ושיער יבש!

אני רוצה לציין שהשתמשתי ב3 מוצרים שלהם כולם גרמו לי לבלאגן
    2 מי המוצרים רשום שיש להם צבע שנקרא טרטזין
    ובאחד לא הייה רשום את הצבע הזה וגם הוא גרם לי לאלרגיה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד דבר חשוב - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    28/01/2012

כן זה לא כל כך פשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד פעם לא הבנתי

גלית
    31/01/2012

סליחה שוב על השאלה

ועכשיו בדוק שהמוצר לשיער זה מה שגורם לי לאלרגיה אחרי הפסקה שעשיתי הכול הפסיק פשוט!

אז השאלה החשובה לי .. אני ממש רוצה להשתמש באותו מוצר בגלל שהוא יחודי ומיוחד! רציתי לדעת עם יש אפשרות לעבור טיפול אצל לאלרגולוג ושבטיפול יזהו מה המרכיב שגורם לי לאלרגיה ואז אני יקבל טיפול שאותו רכיב לא יעשה לי אלרגיה יותר זה אפשרי ? כי אני רוצה ללכת לאלרגולוג במיוחד בשביל להיפתר מאותה אלרגיה
    מה אתה אומר ?

תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו