אסטמה של האור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטמה של האור
    נטלי
    06/02/2008

שלום רב
    לתינוקת שלי בת חמשיה חודשים ושבוע יש פריחה על האור (בצידי הפנים, באיזור הצוואר, על הידיים ועל החזה).
    האכלתי אותה בסימילאק חלבי מגיל שלושה חודשים. היה לי חשד שיש לה רגישות לאחד ממרכיבי הסימילאק והחלפתי לסימילאק תמחי על בסיס סויה. פריחה בצידי הפנים נעלמה אך התפתחה פריחה אחרית על הידיים והגוף. החלפתי עוד הפעם לסימילאק רגיל.
    כמו כן עשינו טסטים לחלב, סויה וביצים והטסט היה שלילי. ספירת דם הראתה שאין לה נטיה לאלרגיה.
    השאלה: אם הטסטים לא הראו רגישות אז מה אני יכולה עוד לעשות כדי לברר למה זה קורה?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטמה של האור

הוספת תגובה

• עדיין אני

נטלי
    06/02/2008

יש עוד משהו: למרות שבדיקות רגישות לא הראו רגישות אני עדיין חושבת שללינוי שלי יש רגישות לתמ"ל, מה אני יכולה לתת לה כדי להימנע ממתן תמ"ל.
    אני התחלתי לתת לה מוצקים על מנת להתחיל לצמצם את כמות התמ"ל ובסוף לוותר עליו בכלל.

מה דעתך ד"ר?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא תמיד בגלל אלרגיה

ד``ר ולרי טפליצקי
    09/02/2008

אקזמה בגיל הזה היא לא תמיד בגלל אלרגיה. לא יעזור להימנע מחלב פרה או סויה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו