מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה או לא?אילנית09/02/2012
שלום!!
אני בת 29+3 .כבר כשנתיים עובדת בבניית ציפורניים.מאז ההתחלה היתחלתי להרגיש לא טוב,יש לי גודש באף ושיעול שלא ניגמר ושום כדורים או ספריים לא עוזרים.לפני כ9 ימים רופא נתן לי כדורים בשם אלרג'יX ואני עדיין לא מרגישה שיפור.הייתי גם אצל אלרגולוג כל הבדיקות שהוא עשה היו שלילי.אף עוזן גרון גם לא יודע מה לעשות. מרוב השיעולים נתפס לי שהריר מתחת לצלעות,,מאוד כואב בזמן שינה ,הגם לחץ ושיעול. כמה פעמים קרה לי שכמעט ניחנקתי בגלל השיעול והכאב.
אני מיואשת.....כבר שנתיים אני חולה .....ואני לא עובדת הרבה מקסימום 2 לקוחות ביום....אני לא רוצה לעזוב את העבודה שלי.....
נ.ב. אני עובדת אם מסכת פנים.
בבקשה מה אני יכולה לעשות ולמי לפנות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היה לי מקרה דומה מעל שנה וחצי
שירה10/02/2012אל תתייאשי ואל תכנעי.
היה לי מקרה דומה מעל שנה וחצי ובסופו של דבר הצלחתי להבריא אודות טיפול.
אני אשמח לעזור לך ( אני לא מטפלת בכלום )
מעדיפה לכתוב לך במייל אם תרשמי את כתובת המייל שלך.
אל תסמכי יותר מדיי על רופא קונבציונלי.
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה או לא? - תגובה
ד``ר בן רנר11/02/2012שלום .החומרים הנפלטים מהחומרים שאת עובדת איתם גורמים לגירוי.אם התלונות חולפות כשאת בחופש סימן שזה הגורם.אם אמנם זה כך לא תהיה ברירה אלא להפסיק את העבודה.תלונות אלה מאד שכיחות ומספר לא מועט של "בונות" צפרניים נאלצות להפסיק לעבוד עם כל הצער שבדבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה!
אילנית11/02/2012אני רוצה להבין מזה חופשה ?כמה זה ימים?
שלושה ימים אני לא עבדתי וכן עדיין משתעלת ואם נזלת.
כשה הייתי אצל אלרגולוג ביקשתי לעשות בדיקה על חומרים שהבאיתי....הרופא סירב...
האם זה יעזור לבדוק על איזה חומר אני רגישה?....אני יכולה לנסות להחליף את החומר הבעייתי. ואם אני רגישה על אבק...אז אין מה לעשות.. נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)