אלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה
    אסי
    10/02/2012

מה הפירוש מרכיב שמעורר אלרגיה ? האם מרכיב כזה גורם לאלרגיה או שהוא מעורר אלרגיה שכבר יש לי?
    והאם קיים דבר כזה אלרגיה שעם הזמן גורמת גם לכאבים דלקת ?

פשוט קניתי מוצר לשיער שרשום שיש לו חומר בשם טרטזין שמעורר אלרגיה ולפני זה הייו לי גירודים קלים מאוד שלא התייחסי כי הם לא מורגשים זה אני חושב בגלל מזון מסוים שאני לוקח השאלה שלי עם יש מצב שאני יפסיק לקחת את המזון הזה ויחזור אחרי תקופה של שבועים האם יש מצב שאותו מוצר לשיער שמכיל טרטזין לא היגרום לי לגירודים
    ועם אפשאות להצייחס חשאלה בקשר מה הפירוש למעורר אלרגיה זה אומר שזה גורר לאלרגיה או שזה מעורר אלרכיה קיימת תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה

הוספת תגובה

• אלרגיה - תגובה

ד``ר בן רנר
    11/02/2012

שלום
    חייבת להיות אלרגיה בעבר.והחומר גורם לאלרגיה להופיע מחדש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד פעם עוד פעם רק בשביל להיות בטוח

אסי
    12/02/2012

שהבנתי נכון
    עם רשום שמרכיב מסוים מעורר אלרגיה זה אומר שהוא לא גורם לאלרגיה הוא רק יוכל לעורר אלרגיה קיימת לא ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו