רגישות למאכלים שגורמים למיגרנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות למאכלים שגורמים למיגרנות
    איריס
    30/03/2012

שלום רב, אני מטופלת כבר כ- 3 חודשים דרך מרפאת כאב באיכילוב בדיקור ובכירופרקטיה, בעקבות מיגרנות בתדירות של 3-4 של 3 פעמים בחודש לפחות כ- 3 ימים כל התקפת מיגרנה. שם חושבים שזה כתוצאה מעקמת מסויימת בכתף, שגרמה כל השנים לבעיה הזו, חוסר איזון. לצערי עדיין אני לא רואה כל הטבה למרות הטיפולים שנערכים פעם בשבוע כל אחד מהם. הייתי רוצה לשאול , איך ניתן לבדוק אם מאכלים מסויימים שאני לא יודעת אולי גורמים לי למיגרנה ? כמו גבינה צהובה, שוקולד ואולי דברים נוספים שאני לא מעלה על דעתי בכלל, אני כבר די נואשת, ורוצה למצות את כל הבדיקות שאפשר....
    אם תוכלו לעזור, אשמח מאוד, שיהיה חג שמח ותודה. איריס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רגישות למאכלים שגורמים למיגרנות - תגובה

ד``ר בן רנר
    31/03/2012

שלום איריס
    אני נאלץ לאכזב אותך כי מגרנה אינה מחלה אלגית.אמנם מזונות מסוימים כגבינה צהובהויין וכולים לגרום לכאבי ראש אבל זו עדיין לא מגרנה.אם הסיבה היא בעיות בחוליות הצואר יש לנסות ולטפל בזאת. אני מניח שעברת גם ברור נוירולוגי ובדיקות של לחץ הדם אם לא יש לעבור אותם דיאטות משונות (לדאבוני יש הרבה ) רק יתסקלו ולא ישפרו במאום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו